«Ревізор» стартував із часткою на рівні середньої каналу

«Ревізор» стартував із часткою на рівні середньої каналу

1 Вересня 2015
3065
1 Вересня 2015
16:25

«Ревізор» стартував із часткою на рівні середньої каналу

3065
«Ревізор» стартував із часткою на рівні середньої каналу
«Ревізор» стартував із часткою на рівні середньої каналу

31 серпня прем'єра п'ятого сезону соціального реаліті «Ревізор» на Новому каналі взяла рейтинг 1,66%, частку 7,37% за аудиторією «14-49, вся Україна» та рейтинг 1,99%, частку 8,53% за комерційною аудиторією каналу «14-49, 50 тис.+». Відповідні дані «Детектор медіа» отримала в Індустріальному телевізійному комітеті (попередні дані - overnight).

 

Програма вийшла у слоті понеділка 18:59-21:12.

 

Показники прем'єри п'ятого сезону виявилися нижчими за показники прем'єри четвертого в березні 2015 року. Тоді рейтинг був приблизно на 1 відсотковий пункт вищим, ніж нині.

 

«Ревізор-5» стартував з часткою на рівні середньої каналу, оскільки за вибіркою «Вся Україна» частка виявилася трохи нижче середньої, а за «50 тис.+» - трохи вище.

 

За 35-й тиждень 2015 року (24-30 серпня) Новий канал мав у середньому рейтинг 1,02%, частку 7,78% за «14-49, вся Україна» та рейтинг 1%, частку 8,04% за «14-49, 50 тис.+».

 

Нагадаємо, що чотири прем'єри Нового каналу - «Аферисти в сєтях», «Хто зверху?», «Суперінтуїція» та «Супермодель по-українськи» - здобули показники вище середніх, чого не вдалося пілотному епізоду ігрового романтичного шоу «Звичка одружуватись».

 

Дані дослідження ТБ-аудиторії належать ІТК. Оператор панелі - Nielsen; моніторинг - «Комунікаційний альянс». Дані надані ІТК. Дані розраховані для населення віком 14-49, вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+». Дані надані за показниками рейтингу та частки. Дані за 31.08.2015 - overnight. Детальніше про показники та визначення цільових аудиторій - у глосарії ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3065
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду