Вадим Зак став заступником генерального директора медіахолдингу ZIK

Вадим Зак став заступником генерального директора медіахолдингу ZIK

19 Серпня 2015
3978
19 Серпня 2015
17:06

Вадим Зак став заступником генерального директора медіахолдингу ZIK

3978
Вадим Зак став заступником генерального директора медіахолдингу ZIK
Вадим Зак став заступником генерального директора медіахолдингу ZIK

Заступником генерального директора медіахолдингу ZIK призначено Вадима Зака, який до цього обіймав посаду виконавчого продюсера телеканалу. Про це йдеться на сайті ZIK.

 

Вадим Зак має досвід продюсування в кіно- і телеіндустрії, зокрема курував різні проекти на каналах СТБ, «1+1».

 

Першими кроками, що робитиме із повноваженнями заступника керівника медіаструктури, Вадим Зак серед глобальних і найголовніших називає перехід ZIKу на новий рівень виробництва. «Цьому передувало зведення до спільного знаменника синхронності всіх процесів. Зараз цей етап завершений. І з нового сезону ми запускаємо лінійку свіжих проектів, які, я впевнений, знайдуть своїх прихильників та будуть відповідно оцінені медіаекспертами», - зазначив він.

 

У свою чергу генеральний директор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич наголосив на тому, що у рамках розширення мовлення телеканалу команда потребує кваліфікованих практиків, які мають масштабне бачення розвитку медіаструктури.

 

«Безумовно, ZIK - найбільший канал Західної України. Але ми маємо на меті стати всеукраїнським мовником, якого впізнаватиме і за саме за цю впізнаваність цінуватиме та любитиме аудиторія. Ми маємо своє обличчя, свої традиції, своє бачення якісного контенту, ми не цураємося нашого колориту, навпаки робимо акцент на ньому. Вадим розділяє наші погляди на концептуальне наповнення ефіру ZIKу. Тому у новому телевізійному сезоні, який незабаром розпочнеться, ми потішимо наших глядачів проектами у нашому фірмовому стилі, щоправда, під новим ракурсом, та, без жодних сумнівів, з дотриманням найвищих професійних стандартів», - зауважив Ігор Туркевич.

 

Як писала «Детектор медіа», Ігор Туркевич cтав генеральним директором медіахолдингу ZIK у липні 2015 року.

 

Нагадаємо, 14 липня 2015 року Інформаційній агенції ZIK виповнилося 11 років. Телеканал ZIK розпочав свою роботу 1 вересня 2010 року. Проекти виходять із двох студій - ZIK-Львів і ZIK-Київ, яку було відкрито 25 травня 2014 року. На початку цієї осені 2015 року телеканал відзначатиме 5-річчя свого мовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3978
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду