Запорізький канал TV5 спробує встановити новий рекорд, провівши телемарафон

Запорізький канал TV5 спробує встановити новий рекорд, провівши телемарафон

19 Серпня 2015
1847
19 Серпня 2015
14:26

Запорізький канал TV5 спробує встановити новий рекорд, провівши телемарафон

1847
Запорізький канал TV5 спробує встановити новий рекорд, провівши телемарафон
Запорізький канал TV5 спробує встановити новий рекорд, провівши телемарафон

26-27 серпня запорізький телеканал TV5 впродовж 26 годин проводитиме прямоефірний телемарафон й таким чином спробує встановити національний рекорд України. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Установка рекорду присвячена 15-річчю програми «Ранок з TV5». Ведучі цього шоу Ганна Редько і Юрій Юрченко працюватимуть під час марафону без сну і відпочинку. Телемарафон розпочнеться 26 серпня о 07.00, а закінчиться - 27 серпня в 09.00.

 

«За цей час в студії побувають музиканти і танцюристи, кухарі і бармени, телеведучі, спортсмени та медики, КВНщики, відомі запорожці й зірки всеукраїнського масштабу,рекордсмени, а також спонсори телемарафону. Автори передач власного виробництва TV5 поділяться секретами створення програм, розкажуть про курйози і складнощі при їх підготовці», - анонсує телеканал.


Також запорізькі глядачі зможуть вперше побачити процес телевиробництва: генеральний директор каналу Максим Онопрієнко у прямому ефірі проведе екскурсію по телеканалу TV5. Ведучі спілкуватимуться з аудиторією в соціальних мережах, скайпі, по телефону, проводитимуть розіграші. Інтернет-користувачі зможуть спостерігати за процесом встановлення рекорду в прямому ефірі на сайті каналу.


Під час марафону будуть використані ексклюзивні для регіону технології передачі відео-сигналу високого дозволу з використанням технології Bonding мобільних бездротових мереж від технічних партнерів - компанії LIVEU.

 

26 годин прямого ефіру офіційно зафіксують представники Книги рекордів України. Рекордне «Ранок з TV5» увійде до списку національних досягнень в розділі «Марафони» - як найтриваліше ранкове ТВ-шоу в прямому ефірі.

 

Нагадаємо, вчора, 17 серпня, інтернет-радіо S.R.A.K.A розпочало радіоефір, який стане найдовшим у світі - триватиме 65 годин у режимі нон-стоп. Майбутній рекорд команда радіостанції  присвячує дню народження засновника радіо S.R.A.K.A - музиканта, телеведучого Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна), що трагічно загинув 2 лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1847
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду