Програма Нового каналу «Абзац!» шукає журналістів

Програма Нового каналу «Абзац!» шукає журналістів

13 Серпня 2015
3089
13 Серпня 2015
18:23

Програма Нового каналу «Абзац!» шукає журналістів

3089
Програма Нового каналу «Абзац!» шукає журналістів
Програма Нового каналу «Абзац!» шукає журналістів

Інформаційно-розважальний проект Нового каналу «Абзац!» запрошує на роботу творчих молодих людей, які вважають журналістику своїм покликанням. Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

Журналістська освіта для охочих спробувати свої сили в проекті - не обов'язкова.  «Головне в "Абзаці!" - це характер і бажання допомагати людям. Прагнення докопатися до правди. Відновити справедливість. Такому не навчають у вишах! Ми щодня намагаємося бути корисними суспільству», - зазначає керівник творчого об'єднання Анастасія Толстошеєва.

 

Канал готовий взяти на роботу людей з різних міст України, а не лише киян. Команда проекту деяких своїх теперішніх журналістів помітила на регіональних телеканалах і запросила приїхати на тестовий тиждень до Києва.

 

Майбутні журналісти «Абзацу!» повинні бути готові до будь-яких провокацій та експериментів.

 

Також «Абзац!» запрошує до співпраці відеоблогерів. «Інтернет і соціальні мережі - найоперативніші джерела новин. "Абзац!" запрошує приєднатися до команди людей, які постійно тримають руку на пульсі подій, ведуть відеоблоги. Тих, чиї ролики на YouTube-каналах і особистих сторінках набирають тисячі переглядів і цікаві інтернет-аудиторії», - повідомили на телеканалі.

 

Пані Толстошеєва додала, що таким чином вони знайшли для себе одного журналіста, роботи якого глядачі скоріш за все побачать в осінньому сезоні. «Якщо ви зняли на свій телефон цікаве відео, яке оцінили користувачі інтернету, надсилайте його нам, і ми запросимо вас у "Абзац!"», - сказала керівник.

 

Нагадаємо, 13 серпня стартує третій набір на програму стажування «Ближче до ТБ», оголошену медіа групою «1+1 медіа».

 

Телеканал «24» оголосив про вакансію редактора-сценариста на проект розслідувань.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3089
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду