Студія «Квартал 95» приєдналася до ініціативи українських продакшнів «#КіноКраїна»

Студія «Квартал 95» приєдналася до ініціативи українських продакшнів «#КіноКраїна»

22 Липня 2015
2271
22 Липня 2015
13:08

Студія «Квартал 95» приєдналася до ініціативи українських продакшнів «#КіноКраїна»

2271
Студія «Квартал 95» приєдналася до ініціативи українських продакшнів «#КіноКраїна»
Студія «Квартал 95» приєдналася до ініціативи українських продакшнів «#КіноКраїна»

Студія «Квартал 95», яка наразі виробляє прокатне кіно, серіали, анімацію і шоу, приєдналася до ініціативної групи «#КіноКраїна», створеної у липні поточного року. Про це повідомляє прес-служба студії.

 

За словами художнього керівника студії «Квартал 95» Володимира Зеленського, студія на власному прикладі демонструє, що українська кіно- і телепродукція може бути успішною. «Я радий, що нас запросили підтримати проект "#КіноКраїна" саме в той момент, коли йдуть зйомки трьох наших кінопроектів, у тому числі повнометражного фільму ''8 кращих побачень". Ця картина вже була презентована дистриб'юторам і представникам кінотеатрів України на Одеському кіноринку в рамках недавно минулого ОМКФ і викликала великий інтерес представників кіноіндустрії. По суті, ми на власному прикладі - не стільки на словах, скільки на ділі, - демонструємо, що українському кіно бути. І не просто бути, але можна бути успішним!», - сказав пан Зеленський.

 

Він також наголосив на тому, що необхідно розробити і впровадити систему держпідтримки українського кіно- і серіального виробництва.

 

«Звичайно, всі зацікавлені в створенні сприятливого інвестиційного клімату для локальних та іноземних кіновиробників. Звичайно, всі хочуть, щоб в Україні знімали багато якісного кіно. У цьому зацікавлені всі - держава, кінематографісти, студії, телеканали, кінотеатри, глядачі. Саме тому ми підтримуємо ініціативу "#КіноКраїна", готові брати участь в обговоренні конкретних кроків і вважаємо доцільним залучення до цього проекту представників кінотеатрів і кінотеатральних мереж, адже саме вони, зрештою, і доставляють наші продукти глядачам, відчувають настрої і потреби аудиторії. Наші фільми люблять глядачі, тому що це прості історії про любов і дружбу, про рідних і близьких, про добро і зло. Це сучасні казки про те, що прийнято називати вічними цінностями. Можливо, цей шлях може виявитися конструктивним для тих, хто говорить сьогодні про створення національної ідеї? Просто і легко розповідати про важливе, по-справжньому важливе для тих, хто ідентифікують себе як громадяни незалежної європейської країни», - сказав художній керівник студії «Квартал 95».

 

Студія «Квартал 95» також повідомляє, що має у своїй бібліотеці близько тисячі годин кіно- і серіального контенту. До структури компанії входить анімаційна студія, яка виробляє 52 хвилини анімації на тиждень і має великий потенціал для розширення виробництва. Крім того «Квартал 95» називає себе єдиним українським продакшном, який має великий досвід виробництва успішного кіноконтенту для великого екрану. За останні роки «Квартал 95» зняв 7 повнометражних фільмів, які мали хороші касові збори. В середньому, бокс-офіси фільмів студії «Квартал 95» в Україні становили від 15 до 26,5 млн. грн.

 

Нагадаємо, 9 липня телегрупи StarLightMedia, Inter Media Group, «Медіа Група Україна» та кіностудії Film.ua Group, Star Media і Pro TV оголосили про створення ініціативної групи «#КіноКраїна» та презентували представникам держави й громадськості модель виробництва вітчизняного кіно- та телепродукту для масового глядача.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2271
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду