15 липня – презентація радіопроекту «Український формат»

13 Липня 2015
2615
13 Липня 2015
14:30

15 липня – презентація радіопроекту «Український формат»

2615
15 липня – презентація радіопроекту «Український формат»

15 липня о 12.00 у коворкінгу MediaHub (Київ, вул. Суворова 4/6) відбудеться презентація нового радіопроекту - конкурсу української пісні «Український формат».

 

Організатор проекту - індустріальне об'єднання «Радіокомітет». Участь у презентації візьмуть: голова «Радіокомітету» Анна Жуковська, програмний директор «Нашого радіо» Вадим Смілянець, програмний директор «Русского радио Украина» Валерій Сасковець, продюсер радіо «Люкс ФМ» Євген Фешак, директор Business Radio Group Євгеній Євтухов.

 

Проект створений з метою популяризації якісної сучасної української музики. Він покликаний надати підтримку молодим виконавцям і віднайти нових зірок вітчизняної естради.

 

Конкурс триватиме з 15 липня по 30 серпня. Участь у ньому братимуть україномовні пісні, створені упродовж двох останніх років.

 

Етапи проведення «Укрформату»:

15.07 - 26.07 - збір робіт та анонсування конкурсу в ефірі радіостанцій;

26.07 - 31.07 - робота журі, відбір восьми пісень, які будуть у ротації;

01.08 - 10.09 - ротація та SMS-голосування;

до 20.09 - нагородження переможців.

 

До складу професійного журі увійде по одному представнику від кожного з чотирьох радіохолдингів «Радіокомітету»: група ТАВР, «Український медіа холдинг», Business Radio Group, «Люкс».

 

«Радіокомітет» - міжгалузеве об'єднання, до якого входять найбільші радіохолдинги України - група ТАВР, «Український медіа холдинг», Business Radio Group, «Люкс»; мережеві рекламні агенції - Publicis Groupe, ADV Group, Group M, UMG та Radio Expert. Керівний партнер - Незалежна асоціація телерадіомовників. Радіокомітет створений наприкінці 2007 року задля запуску єдиного галузевого дослідження радіоаудиторії, яким користуються як самі радіостанції, так і рекламні агенції під час планування рекламних кампаній.

 

Контактна особа для акредитації журналістів - Христина Дрогомирецька, 0676579515, pr@nam.com.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2615
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду