Медіахолдинг ZIK очолив Ігор Туркевич

Медіахолдинг ZIK очолив Ігор Туркевич

2 Липня 2015
3795
2 Липня 2015
16:23

Медіахолдинг ZIK очолив Ігор Туркевич

3795
Медіахолдинг ZIK очолив Ігор Туркевич
Медіахолдинг ZIK очолив Ігор Туркевич

Генеральним директором медіа-холдингу ZIK cтав Ігор Туркевич, який до цього обіймав посаду заступника головного керівника медіа-структури Ігоря Дедишина.  Про це повідомляє прес-служба ZIKa.

 

За даними ZIK, з листопада 2014-го Ігор Дедишин суміщав дві посади - генерального директора ФК «Карпати» і медіа-холдингу ZIK. «Ігор Михайлович залишається консультантом і другом ZIKy», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Пан Туркевич акцентував на важливості захисту прав журналістів.«Ми робитимемо все залежне від нашої фаховості, аби зовнішні умови (напади на наших журналістів, відкриття на них кримінальних проваджень...) не перешкоджали нашій злагодженій та якісній праці», - пообіцяв новий гендиректор у коментарі щодо своєї нової посади.

 

14 липня інформаційній агенції ZIK виповнюється 11 років.

 

Нагадаємо, 2 липня прокуратура повідомила про закриття справи щодо журналістів ZIK, які вели зйомки біля маєтку доньки Чеботаря

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3795
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду