«1+1» презентує книгу та мультимедійний  спецпроект «Війна очима ТСН»

«1+1» презентує книгу та мультимедійний спецпроект «Війна очима ТСН»

1 Липня 2015
3801
1 Липня 2015
13:35

«1+1» презентує книгу та мультимедійний спецпроект «Війна очима ТСН»

3801
«1+1» презентує книгу та мультимедійний  спецпроект «Війна очима ТСН»
«1+1» презентує книгу та мультимедійний  спецпроект «Війна очима ТСН»

У вівторок, 7 липня,  відбудеться презентація нової книги телеканалу «1+1» «Війна очима ТСН». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Книга - пано­рамний погляд на перебіг воєнних подій на Донбасі у 2014-2015 роках у баченні журналістів Телевізійної служби новин (ТСН).

 

«Війна очима ТСН» - мультимедійний проект, що складається з 28 історій у вигляді есе, а також розширеної версії відео-розповідей, інформаційних довідок та інтерактивної карти, зібраних на сайті war.tsn.ua. Герої проекту - журналісти та оператори ТСН, які їздять у відрядження до зони АТО.

 

«Попри власний патріотизм та глибоке і гостре переживання тяжких для країни часів, ці репортери не зраджують журналістським стандартам і намагаються залишатися об'єктивними у висвітленні подій на схо­ді України», - заявляє телеканал.

 

Книга з'явиться у книгарнях України наступного тижня. Замовити книгу можна на сайті war.tsn.ua.

 

Нагадаємо, «Війна очима ТСН» - вже друга книга Телевізійної служби новин. Перша книга «94 дні. Євромайдан очима ТСН» була презентована у листопаді минулого року та розійшлася майже десятитисячним тиражем.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3801
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
всеволод
3151 дн. тому
Під час анонсу ведуча з радістю повідомляє, що їй вдалося побачити війну своїми очима. На мій погляд радість її не доречна очима тих, хто це пережив і переживає. Мені прикро.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду