Українська редакція Deutsche Welle шукає телевізійних та онлайн- журналістів і редакторів

Українська редакція Deutsche Welle шукає телевізійних та онлайн- журналістів і редакторів

30 Червня 2015
3868
30 Червня 2015
15:31

Українська редакція Deutsche Welle шукає телевізійних та онлайн- журналістів і редакторів

3868
Українська редакція Deutsche Welle шукає телевізійних та онлайн- журналістів і редакторів
Українська редакція Deutsche Welle шукає телевізійних та онлайн- журналістів і редакторів

Українська редакція «Німецької хвилі» (Deutsche Welle) шукає журналістів та редакторів з досвідом роботи в онлайн-медіа, особливо в сфері соціальних мереж, або ж на телебаченні. Про це повідомляється на сайті медіа.

 

Незабаром українська редакція німецької медіа компанії, яка знаходиться у Бонні (Німеччина), планує запуск низки нових проектів.

 

Праціник редакції онлайн/соціальних мереж займатиметься редакційним супроводом сторінки DW (українською) у Facebook, Twitter, YouTube та інше, написанням коротких новинних повідомлень для соціальних мереж, моніторингом блогів та дискусій у соціальних мережах, модерацією дискусій між користувачами

 

Працівник редакції ТБ та виробництва відеопродукції матиме обов'язки: планування та випуск відеосюжетів і програм (випусковий редактор), розроблення концепцій, виробництво та/або адаптація телевізійних сюжетів (автор відеосюжетів). Необхідно бути готовим також до роботи ведучою/ведучим програм.

 

Обов'язкові вимоги до аплікантів на обидва напрямки роботи:

- вища освіта;

- знання мов: українська - рідна, російська - на рівні рідної, німецька та/або англійська - вільно;

- досвід журналістської роботи або в онлайн-медіа, або на телебаченні (відповідно до вакансії, на яку кандидат подається);

- тематична спеціалізація: політика та/або економіка;

- достатні знання про Німеччину та Євросоюз;

- готовність переїхати до Німеччини.

 

Охочих податися на вакансії запрошують надсилати резюме та мотиваційний лист на ім'я керівника Української редакції Deutsche Welle Берндa Йоганнa (Bernd Johann).

 

Документи повинні бути складені українською та німецькою або англійською мовами. Дедлайн подачі заявок - 15 липня.

 

Електронна адреса: Hildegard.Guenterberg@dw.com

 

Поштова адреса:

Deutsche Welle
Bernd Johann
Ukrainian Team
Kurt-Schumacher-Straße 3
53113 Bonn
Germany

 

Deutsche Welle (DW) - німецька іномовна медіакорпорація. Підготовлену своїми журналістами інформацію вона поширює в усьому світі на різних мультимедійних платформах 30-ма мовами, в тому числі й українською.

 

Нагадаємо, інтернет-виданню Insider на постійну роботу потрібні редактори стрічки новин денної та вечірньої змін. Інтернет-видання Ain.ua про ІТ-бізнес, стартапи і підприємництво відкрило вакансії журналіста та редактора, а телеканал «Еспресо TV» - журналістів на сайт з тем міжнародної політики та суспільства.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3868
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду