Телеканал СТБ запустить кулінарне шоу «МастерШеф. Діти»

Телеканал СТБ запустить кулінарне шоу «МастерШеф. Діти»

25 Червня 2015
7655
25 Червня 2015
13:20

Телеканал СТБ запустить кулінарне шоу «МастерШеф. Діти»

7655
Телеканал СТБ запустить кулінарне шоу «МастерШеф. Діти»
Телеканал СТБ запустить кулінарне шоу «МастерШеф. Діти»

Телеканал СТБ розпочав роботу над кулінарним шоу «МастерШеф. Діти» - вже стартували кастинги. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Учасниками проекту стануть діти від 8 до 12 років, які будуть боротися за винагороду і звання кращого юного кухаря України. Дітям потрібно буде продемонструвати не тільки свої кулінарні таланти, а й лідерські якості та вміння працювати в команді.

 

Нове шоу виробляє ТО каналу СТБ під керівництвом Володимира Турича («МастерШеф», «Україна має талант»). Керівник проекту - Марина Радик.

 

За словами пана Турича, цей проект не буде схожий на «МастерШеф» чи шоу «Кулінарна династія».

 

«Ще під час зйомок «Кулінарної династії» наша команда загорілася робити дитяче кулінарне талант-шоу, діти дуже цікаві й відкриті, для них робота на кухні у форматі конкурсу - справжня забава. Але якщо тоді на зйомках за здоров'я дітей і їх поведінку відповідали їх же сім'ї, то зараз все лягає на наші плечі. У новому проекті ми беремо на себе всю відповідальність за дітей. Саме тому дитячий «МастерШеф» буде більш гуманним, ніж його дорослий аналог. Конкурси продумуватимуться спільно з дитячими психологами і спеціально розроблятися під юних учасників, щоб не створити надмірно стресових ситуацій і не завдати шкоди дитині», - розповів продюсер.

 

Суддями шоу «МастерШеф. Діти» стануть Тетяна Литвинова, Микола Тищенко та Ектор Хіменес-Браво.

 

Охочі зареєструватися на кастинг проекту мають заповнити анкету на сайті.

 

Нагадаємо, у квітні телеканал СТБ повідомив, що працює над новим талант-шоу, учасниками якого будуть діти до 16 років. Його виробництвом займається творче об'єднання під керівництвом Оксани Болкун. Для проекту канал шукав «талановитих непосид, природжених артистів, геніальних винахідників і просто дуже здібних дітей, готових всій країні продемонструвати свою унікальність і поборотися за перемогу в шоу».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7655
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду