Інтернет-видання на Херсонщині стверджує, що провайдер обмежив доступ до сайту після критики

Інтернет-видання на Херсонщині стверджує, що провайдер обмежив доступ до сайту після критики

10 Червня 2015
1401
10 Червня 2015
13:25

Інтернет-видання на Херсонщині стверджує, що провайдер обмежив доступ до сайту після критики

1401
Інтернет-видання на Херсонщині стверджує, що провайдер обмежив доступ до сайту після критики
Інтернет-видання на Херсонщині стверджує, що провайдер обмежив доступ до сайту після критики

Головний редактор сайту «Цюрупинськ Онлайн» Дмитро Воронов заявляє, що провайдер у місті Цюрупинську (Херсонська область) обмежив доступ до інтернет-видання після публікації блогера з критикою його роботи.  Про це повідомляє херсонське інтернет-видання «Мост».

 

Дмитро Воронов розповів, що провайдер запровадив обмеження після публікації блогером Дмитром Чурсіним листа читачів про те, що оператор працює в Цюрупинську з порушеннями, створюючи нерівні умови конкуренції.

 

У коментарі Інституту масової інформації (ІМІ) головред повідомив, що обмеження провайдер ввів після того, як «ми опублікували замітку про те, що працюють вони не зовсім законно, і що прикривається місцевою владою їх мережа».

 

Крім того,  було обмежено доступ ще до шести інтернет-ресурів. «Була включена переадресація від деяких сайтів, таким як "Цюрупинськ Оnline", "Херсон Оnline","Україна Оnline"», - повідомив Дмитро Воронов.

 

Коли користувачі намагалися зайти на ці сайти, їх переадресовувало на інтернет-видання «Цензор.нет». Пан Воронов навіть зняв відео, яке підтверджує переадресацію. За його словами, видання «Цюрупинськ Онлайн» є єдиним читаним і при цьому опозиційним ресурсом в Цюрупинському районі Херсонсонщини.

 

 

Наразі, за словами головного редактора, конфлікт вже залагоджено. «Вони визнали, що були неправі і прибрали обмеження». - повідомив пан Воронов.

 

Нагадаємо, днями донецький інтернет-провайдер «Донецьке кабельне телебачення» заблокував доступ до 39 інтернет-ЗМІ, серед яких «Радіо Свобода», «Цензор.Нет», «Громадське телебачення Донеччини», «Громадське телебачення» та інші медіа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1401
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ира
3148 дн. тому
Какого Воронова надежда? Кто его боится? С его потуг прорватся во власть уже все просто ржут. Воронов самый настоящий популист и двуличный брехун.
Петя
3221 дн. тому
В этом городе надежда только на Воронова. Никто кроме него не шарашит так жестко всех этих упырей. Они его боятся как огня! Прижал хвост прихвостням и заткнулись сразу умники! Лихотько тот вообще извращенец, а Мельник друг Плотникова.
vv1
3230 дн. тому
Чего вы все на Воронова набросились? Человек, конечно, со своими тараканами, но сколько он делает для людей! Помимо проблем города он занимается помощью АТО. Назовите хоть одного серьезного бизнесмэна в цюрупинске, который бы помогал нашим воинам. Навскидку вспоминается только человек, ремонтировавший технику. В то время, как обычные люди, и так с трудом сводящие концы с концами, собирают помощь по 50-100грн кто сколько может, дельцы у нас живут по принципу "воюйте, помогайте, хоть передохните все, а я кошу бабло".
Оля
3231 дн. тому
Анна, я абсолютно согласна! Сказал А - говори и Б! Доказательств от Воронова ждем-с...
Аня
3233 дн. тому
Ольга, Не смешите людей, если оправдываться перед каждой надписью на заборе жизни не хватит. Кто такой Воронов чтобы реагировать на такое его творчество? Я бы тоже не стала ничего отвечать на подобный бред и ставить себя в позицию оправдывающейся стороны. Обвинил, доказывай. Хотя все и так понимают, откуда такая яростная травля. И причину почему подул ветер на Мельникова.
Оля
3233 дн. тому
На самом деле очень мутная история.. ведь спрашивается чего сыр-бор так резко замяли. Мне кажется-ростнэт мог Воронову приплатить. Чесного боле-менее прибыльного бизнеса в Цюрике не осталось, когда Журавка начал его у людей отбирать и через админ-ресурс и через угрозы и посредством нечестной конкуренции. для его бизнес-империи был создан мощный политический фундамент и этот фундамент до сих пор почти полностью сохранился во главе с плотниковым, быстренько открестившимся от регианалов после геройств яныка. И хотя журавка бежал к хозяину в Москвобад... честным бизнесом у нас так и не пахнет. Воронов много чего наплел но ЧП Мельников ничего документально не опроверг.. Все ли налоги он платит - неизвесно - не было опубликовано ни одной декларации. так что хз. И за отношениями мэр-воронов-лихотько нужно наблюдать только с поп-корном :)))
C_Цюрупинска
3234 дн. тому
Расслабтесь, в Цюрупинске мало кто воспринимает Воронова серьезно. Никто ничего ему не блокировал, говорю это как старый абонент сети. Там действительно был словесный конфликт. Воронов публично на стене своего сообщества оскорбил Мэра города Цюрупинска, Лихотько сделал ему обычное замечание , что просто так обзывать людей нельзя и попросил документальных объяснений его поступку. Дальше подробностей не знаю, его забанили сразу и тоже обозвали прихвостнем . А то что сейчас происходит, попытка безнаказанно давить на бизнес с помощью манипуляций ручными средствами массовой информации. По моему мнению Калометом Воронова теперь называют вполне заслужено.
z_oleshok
3235 дн. тому
Живу в Цюрупинську. Цюрупинчани знову мають змогу спостерігати потік негативної інформації Воронова та Ліхотька один на одного. Цей цирк продовжується як мінімум у трьох групах Вконтакті: Цюрупинськ Онлайн (редактор Д.Воронов), група місцевої мережі РостНет (керівник В.Ліхотько) та Цюрупинськ Онлайн без цензури (створив В.Ліхотько). Картина приблизно така. Ці два пана щось не поділили. Воронов випустив в інформаційний потік деякі "цікаві" відомості про мережу. Погризлись-погризлись на очах інтернет-аудиторії цюрупинчан і без будь-якого епілогу все зам’яли. Не було ні вибачень від Воронова (якщо РостНет нічого не порушив), ані притягнення до відповідальності керівників мережі (якщо порушення мають місце). Для звичайного цюрупинчанина це виглядає так. Журналіст Дмитро Воронов щось накопав на ділка Романа Мельникова (власник РостНета), але, як часто в цій країні буває, все "порішали" і журналіст несподівано закриває тему. Політики і бізнесмени в Україні за гроші можуть купити все, а прості люди як завжди страждають. Сумно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду