На телеканалі ТЕТ стартує скетчком «Дамочки рулять»

На телеканалі ТЕТ стартує скетчком «Дамочки рулять»

9 Червня 2015
2483
9 Червня 2015
17:15

На телеканалі ТЕТ стартує скетчком «Дамочки рулять»

2483
На телеканалі ТЕТ стартує скетчком «Дамочки рулять»
На телеканалі ТЕТ стартує скетчком «Дамочки рулять»

15 червня  на каналі ТЕТ відбудеться прем'єра скетчкому «Дамочки рулять»,який компанія «Паноптікум» зняла на замовлення телеканалу. Про це повідомляє у анонсах прес-служба ТЕТ.

 

Епізоди скетчкому виходитимуть в ефірі з понеділка по  четвер о 20.30.

 

«"Дамочки рулять" - це короткі веселі історії з життя наших дівчат. Самих різних, починаючи від маленької дівчинки, яка рулить своїм татом, закінчуючи дорослими жінками, які вирішують свої питання, маніпулюючи чоловіками. У кожному випуску по 10 скетчів, а кожна серія - новий оригінальний варіант вирішення знайомої проблеми. Персонажі розвиваються і шукають нові можливості для того, щоб домогтися поставленої мети. Спостерігати за тим, як панночки викручуються із створених ними ж самими ситуацій, буде цікаво і весело не тільки чоловікам, але і дівчатам», - сказав креативний продюсер проекту Сергій Баранов.

 

Продюсер проекту Анна Бонні. У ролях: Юлія Домашець, Вікторія Булітко, Катерина Вишня, Монро, Яна Ковальова, Олена Турбал, Інга Нагорна, Інна Приходько, Марина Кукліна, Ірина Андрєєва.

 

Нагадаємо, у квітні на каналі ТЕТ стартував  четвертий сезон скетчкому «Країна У» виробництва «Студії Квартал 95» і Drive production («Драйв Продакшн»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2483
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду