«2+2» покаже прем’єрні сезони екстрим-шоу WipeOut

«2+2» покаже прем’єрні сезони екстрим-шоу WipeOut

3 Червня 2015
3307
3 Червня 2015
18:15

«2+2» покаже прем’єрні сезони екстрим-шоу WipeOut

3307
«2+2» покаже прем’єрні сезони екстрим-шоу WipeOut
«2+2» покаже прем’єрні сезони екстрим-шоу WipeOut

6 червня в ефірі каналу «2+2» стартує популярне спортивно-розважальне шоу WipeOut, учасники якого долають найвеселішу і найвідомішу у світі смугу перешкод на шляху до головного призу. Глядачі побачать прем'єрні в Україні сезони британської версії проекту, повідомляє прес-служба каналу.

 

Мета «змагань»  проста - пройти випробування і виграти 10 000 британських фунтів. Гра розділена на чотири етапи, після кожного з яких частина учасників вибувають. До фінального випробування доходять лише троє сміливців, які й ведуть боротьбу за приз. Переможець кожної гри виходить у фінал сезону, де змагатиметься за головний приз.

 

Проходження будь-якого випробування вимагає від учасників гри не лише сміливості, бажання перемогти та впевненості у собі, а й гарної фізичної форми. Тому, перш ніж бути допущеними до участі в шоу, всі претенденти обов'язково проходять спеціальну підготовчу полосу в тренувальному таборі.

 

Карколомні випробування супроводжують жарти ведучого шоу Top Gear Ричарда Хаммонда. В ефірі «2+2» шоу будуть коментувати Вадим Шешич та Ігор Френкель.

 

Програма WipeOut виходитиме на каналі «2+2» щосуботи о 9.40 ранку відразу по два випуски: один - з літньої серії ігор, другий - з зимової.

 

Нагадаємо, 29 травня на каналі «2+2» відбулася прем'єра проекту власного виробництва «Страшне завтра», автори якого спробують привернути увагу до техногенних катастроф, що можуть статися в Україні найближчим часом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3307
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду