Film.ua подала заяви на ліцензування двох кіноканалів

Film.ua подала заяви на ліцензування двох кіноканалів

15 Квітня 2015
5910
15 Квітня 2015
22:20

Film.ua подала заяви на ліцензування двох кіноканалів

5910
Film.ua подала заяви на ліцензування двох кіноканалів
Film.ua подала заяви на ліцензування двох кіноканалів

Група компаній Film.ua подала до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення заяви на видачу ліцензій на супутникове мовлення двох кіноканалів - FilmUAction та FilmUAmour. Нацрада на засіданні 15 квітня зняла з порядку денного ці питання для доопрацювання поданих документів.

 

Дві заяви подало ТОВ «Справжні канали», власником і засновником якого є ТОВ «Фільм Ю Ей», а директором - Євген Драчов. Компанія поки що не має ніяких ліцензій на мовлення.

 

Канали планують мовити із супутника Amos-3, куди будуть підніматися з аплінку ТОВ «Саттелеком» - супутникового оператора всіх каналів групи «Інтер», який розташований в офісі групи компаній Film.ua. Сигнал каналів планується кодованим та покриватиме Україну й інші країни в межах зони впевненого прийому сигналу із супутника.

 

Студія каналів буде розташована на вул. Закревського, 22 в Києві за адресою кіностудії Film.ua.

 

Програмна концепція кожного з каналів передбачає 18 годин національного продукту на добу, у тому числі 3 години власного, та 6 годин іноземного продукту. Формат каналів буде розважальним з фільмопоказом.

 

За жанровим розподілом програм передбачено 3 години на добу розважальних і музичних програм, з яких 2 години - національного продукту (у тому числі 1 година власного) та 1 година - іноземного; 13 годин фільмопоказу, з якого 11 годин - національного продукту і 2 години - іноземного; 3,5 години програм іншого спрямування, з яких 3 години іноземного продукту, а 30 хвилин - національного власного виробництва; а також 3 години реклами, 1 година анонсів, спонсорства та соціальної реклами і 30 хвилин елементів оформлення ефіру.

 

Заяви про видачу ліцензій група компаній Film.ua подала ще в січні, але відтоді на вимогу Нацради кілька разів додавала додаткові та уточнюючі документи.

 

Нагадаємо, у вересні 2014 року власник Film.ua Group Сергій Созановський повідомив, що до кінця 2014 року компанія Film.ua планує запустити два серіальних канали. За його словами, ці канали, імовірно, будуть кабельними і, скоріш за все, платними.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5910
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду