Перший канал перезапустив сайт

Перший канал перезапустив сайт

8 Квітня 2015
2413
8 Квітня 2015
11:02

Перший канал перезапустив сайт

2413
Перший канал перезапустив сайт
Перший канал перезапустив сайт

7 квітня Перший канал перезапустив свій сайт 1tv.com.ua. Оновлений інтернет-ресурс було представлено на презентації українського суспільного мовлення 7 квітня.

 

Робота над новим веб-сайтом тривала протягом півроку, розповів його розробник Дмитро Хільченко.

 

Він нагадав, що перший веб-сайт Першого національного був створений у 2003 році, і саме з ним канал вийшов в інтернет. «Він був досить яскравий 2003 року, навіть мав свій чат. Проте зараз він не виглядає ефективним і крутим. Пройшло 12 років, змінився світ, змінився інтернет і тип користування інтернетом», - зауважив пан Хільченко.

 

 

Дмитро Хільченко порівню версію сайту 2003 року і 2015-го

 

«Ми створили не сайт, а інструмент для користування, який буде не просто гарною картинкою, а надасть змогу отримати все, що може дати нам інтернет-простір», - зауважив розробник.

 

«Ми реорганізували структуру, щоб виділити основне, а основне - це контент. Ми відмовилися від дизайну майже взагалі, щоб зосередитися на простоті сприйняття, бо суспільне мовлення - це мовлення для широкої аудиторії. Ми створили гнучку архітектуру, щоб забезпечити максимальну зручність користування як на комп'ютерах, так і на мобільних пристроях. Тобто він повністю адаптований під усі мобільні пристрої», - розповів пан Хільченко.

 

 

Попередня версія сайту, яка працювала до 7 квітня 2015 року

 

 

 

Нова версія сайту

 

Розробник називає новий веб-сайт гнучким інструментом, основою інтернет-моделі існування суспільного мовлення. «Наша основна мета - забезпечити доступ до чесної, суспільної, незаангажованої інформації всім, будь-то телевізор, планшет, телефон чи мобільний комп'ютер», - резюмував розробник.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2413
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
цукен
3312 дн. тому
Сайт стал мрачным ,непрозрачным,аляповатым.Для получения информации (а её стало реально меньше и с самопиарной хвастливой направленностью) приходится долго листать "картинки".Утомляет .
так
3313 дн. тому
А все тому, що кожні такі псевдорозробники лише погіршують справжню роботу професіоналів, які власне створили цей сайт.
Отже
3313 дн. тому
погіршав і подурнішав не лише логотип, а й сайт.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду