На Новому каналі стартує другий сезон шоу про кохання «Серця трьох»

На Новому каналі стартує другий сезон шоу про кохання «Серця трьох»

30 Березня 2015
15281
30 Березня 2015
17:07

На Новому каналі стартує другий сезон шоу про кохання «Серця трьох»

15281
На Новому каналі стартує другий сезон шоу про кохання «Серця трьох»
На Новому каналі стартує другий сезон шоу про кохання «Серця трьох»

Прем'єру реаліті «Серця трьох-2» Новий канал покаже у вівторок, 31 березня. Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

Перший епізод другого сезону шоу вийде в ефірі о 21.00.

 

Нагадаємо, ведучим другого сезону реаліті-шоу «Серця трьох» на Новому каналі за результати кастингу став шоумен Олександр Педан.

 

«Як побудувати стосунки, якщо серце неодноразово розбивали? Три учасниці реаліті "Серця трьох-2" прийшли на шоу зі своїми страхами і невдалим досвідом в особистому житті. Дівчата готові оголити душу перед глядачами, побороти комплекси і знайти своє кохання», - анонсує телеканал.

 

У новому сезоні реаліті знайомить з трьома учасницями - Євгенія, 26 років, з Краматорська, букер модельного агентства; Карина, 22 роки, киянка, дизайнер одягу;  Наташа, 21 рік, з Вінниці; «помічниця відьми».

 

З чотирьох років Наташа жила зі своїм вітчимом і мамою. Попри те, що з рідним батьком стосунки не склалися, дівчина вважає, що дитинство у неї було щасливим. Весь вільний час дівчина проводила на роботі у мами, яка працювала на заводі з виробництва атракціонів.

 

«Дівчата кльові. Різні, багатогранні, глибокі. Жодна з них не прийшла на проект випадково. Женя вже готова до сім'ї та дітей. Але іноді вона надто серйозна. Це може трохи налякати хлопців, яким теж потрібен букетно-цукерковий період, Карина - абсолютно татова донька. І, швидше за все, шукає собі хлопця, схожого на батька. Такі пацанки унікальні у своєму образі. Вишукані, але з перчинкою. Деяким чоловікам ця норовливість може не сподобатися. А Наташа - хоч і активна, але дуже молода й довірлива. Їй потрібно ще вчитися будувати свої стосунки. І якраз на проекті вона може отримати такий досвід», - сказав Олександр Педан.

 

Нагадаємо, зйомки другого сезону шоу про кохання «Серця трьох», яке для Нового каналу виробляє творче об'єднання СТБ на чолі з Олексієм Удовицьким, стартували у серпні 2014 року. Перший сезон реаліті вела Маша Єфросиніна, яка на початку червня минулого року залишила Новий канал.

 

«Серця трьох» - це українська адаптація формату Girlfri3nds ізраїльської компанії Keshet. Шоу для Нового каналу знімає виробничий департамент каналу СТБ, творче об'єднання Олексія Удовицького. Обидва канали входять до медіагрупи StarLightMedia. Перший сезон шоу виходив на Новому каналі навесні 2014 року і мав високі показники.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15281
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду