На каналі «Київ» у березні стартує ток-шоу «Київський ринг з Реною Назаровою»

На каналі «Київ» у березні стартує ток-шоу «Київський ринг з Реною Назаровою»

20 Лютого 2015
6072
20 Лютого 2015
13:43

На каналі «Київ» у березні стартує ток-шоу «Київський ринг з Реною Назаровою»

6072
На каналі «Київ» у березні стартує ток-шоу «Київський ринг з Реною Назаровою»
На каналі «Київ» у березні стартує ток-шоу «Київський ринг з Реною Назаровою»

На телеканалі «Київ» планують запустити прямоефірне щотижневе ток-шоу «Київський ринг з Реною Назаровою». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила особисто Рена Назарова.

 

За її словами, оскільки зараз немає політичної волі щодо перетворення каналу «Київ» в «Суспільне телебачення Києва», ініціативна група вирішила започаткувати години суспільного мовлення. «Нашу пропозицію підтримала в.о. директора та редакційна рада каналу. Сподіваюся, наприкінці березня наше ток-шоу вийде в ефір. Крім того, ми обговорюємо й інші формати», - сказала вона.

 

Як повідомила Рена Назарова, нове годинне ток-шоу йтиме в той самий час, що й її попереднє («Київський форум з Реною Назаровою»), а саме у вівторок о 21.25. Щодо студії, в якій зніматиметься програма, то, можливо, це знову буде на КДР ТРК («Центральний канал»), наразі тривають переговори.

 

«Ми хочемо, щоб наша програма стала майданчиком для киян, на якому б вони могли обговорювати наболілі проблеми. Допоки буде офіційно створено суспільне, ми будемо виробляти контент, гідний суспільного мовлення», - запевнила телеведуча, депутат Київради Рена Назарова.

 

Раніше Рена Назарова заявляла, що планує повернутися в ефір, але не як ведуча «Київського форуму».

 

Як писала «Детектор медіа», соціальне ток-НЕшоу «Київський форум» із Реною Назаровою в оновленому форматі з грудня 2013 року виходило на каналі ZIK. Раніше програма «Київський форум» протягом шести років виходила на столичному КДР ТРК (тепер - «Центральний канал») і припинила вихід у травні 2013 року.

 

Нагадаємо, Рена Назарова стала секретарем постійної депутатської комісії Київради з питань інформаційної політики та реклами.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», раніше Рена Назарова очолила ініціативну групу зі створення суспільного телебачення Києва. Його планують створити на базі державної ТРК «Київ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6072
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду