Канал  ICTV внесе зміни до ефіру у зв’язку з річницею загибелі  Героїв Небесної Сотні

Канал ICTV внесе зміни до ефіру у зв’язку з річницею загибелі Героїв Небесної Сотні

18 Лютого 2015
3398
18 Лютого 2015
14:19

Канал ICTV внесе зміни до ефіру у зв’язку з річницею загибелі Героїв Небесної Сотні

3398
Канал  ICTV внесе зміни до ефіру у зв’язку з річницею загибелі  Героїв Небесної Сотні
Канал  ICTV внесе зміни до ефіру у зв’язку з річницею загибелі  Героїв Небесної Сотні

Ефір телеканалу ICTV 18-20 лютого у зв'язку з річницею загибелі Героїв Небесної Сотні зазначає змін. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Дослуховуючись до рекомендацій Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, а також згідно зі ставленням всього колективу ICTV до подій річної давнини та з поваги до Героїв Небесної Сотні керівництво телеканалу ICTV вносить у програмну сітку наступні зміни», - зазначили в прес-службі.

 

ICTV відмовиться від розважального контенту в програмі «Ранок у Великому Місті» - вона стане виключно інформаційною, а також канал зніме з ефіру анонси будь-яких розважальних проектів.

 

20 лютого телеканал ICTV поставить на екран свічку пам'яті та запустить рухомий рядок про вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні.

 

У прес-службі також повідомили, що рішення про прямі включення 20 та 22 лютого керівництво каналу прийме у четвер, 19 лютого.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  телеканал ICTV підготував документальний фільм «Чорні тіні Майдану», який розкриває невідомі обставини подій 18-20 лютого 2014 року. Його показ відбудеться сьогодні, 18 лютого о 20.20.

 

Нагадаємо, 17 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернула увагу телеканалів, що 18-20 лютого відзначатиметься річниця трагічних подій, що відбулися на майдані Незалежності у 2014 році. Нацрада просить керівників телевізійних каналів внести відповідні зміни до сітки мовлення телеканалів. При плануванні програм на ці дні регулятор рекомендує утриматись від програм розважального характеру з метою вшанування пам'яті постраждалих. Того ж дня Державний комітет телебачення і радіомовлення України закликав керівників ЗМІ висвітлити 20-го лютого, у День Героїв Небесної Сотні, заходи, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції Гідності.

 

Сітку мовлення до річниці загибелі героїв Небесної Сотні також змінив телеканал СТБ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3398
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду