Телеканал «24» припиняє трансляцію політичного ток-шоу «Шустер live»

Телеканал «24» припиняє трансляцію політичного ток-шоу «Шустер live»

17 Лютого 2015
35363
17 Лютого 2015
22:49

Телеканал «24» припиняє трансляцію політичного ток-шоу «Шустер live»

35363
Телеканал «24» припиняє трансляцію політичного ток-шоу «Шустер live»
Телеканал «24» припиняє трансляцію політичного ток-шоу «Шустер live»

Телеканал «24» прийняв рішення відмовитися від подальшої трансляції програми «Шустер live» виробництва «Савік Шустер студія». В найближчу п'ятницю, 20 лютого, ток-шоу в ефірі «24» каналу вже не виходитиме, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Ми вдячні "Савік Шустер студії" за співпрацю, яка тривала майже рік. За цей час мільйони наших глядачів подивилися ток-шоу на "24"-му каналі. Проте ми свідомі того, що нам необхідно створювати проекти власного виробництва, на чому зараз і плануємо зосередитися», - сказав генеральний директор телеканалу новин «24» Роман Андрейко.

 

Канал нагадує, що ток-шоу «Шустер live» виходило на телеканалі «24» з лютого минулого року. 

 

Нагадаємо, останній ефір відновленого суспільно-політичного ток-шоу «Шустер live» виробництва «Савік Шустер студії» відбувся на каналі «24» 13 лютого. Зазначений випуск «Шустер live» глядачі зустріли, в тому числі, критикою у соцмережах. В той же час, акцентували користувачі Facebook, в ефірі Першого національного не з'явилося якісної альтернативи цьому ток-шоу.

 

Після ефіру телеканал «24» поширив повідомлення  про те, що поділяє обурення глядачів різкими заявами російського журналіста Максима Шевченка, які прозвучали під час ток-шоу «Шустер live» 13 лютого. Під час включення скайпом в прямому ефірі цей кореспондент виголошував і відстоював типові російсько-пропагандистські позиції про «карательную операцію» та «братоубийственную войну».

 

«Вважаємо, що під час війни такі заяви є пропагандистським, направленими проти України і їм не місце в ефірі українських каналів. Нам прикро, що саме в нашому прямому ефірі вони прозвучали», - йдеться у повідомленні для ЗМІ.

 

Разом із тим, у прес-службі телеканалу «24» нагадали, що не мають можливості втручатися у виробництво ток-шоу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35363
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Karasev
3354 дн. тому
Да, Шустер теперь не выполнит план кремлевских хозяев по антимобилизации. А так старался оболванить западную Украину. Его и таких как он до пследнего будут тонко пропихать в ефир прикрываясь псевдо свободой слова, которая убивает веру тысяч героев и четвертует страну. Провокатор на подтанцовке Гужвы.
ого-го
3354 дн. тому
каналу 24 мягко намекнули на то, что в стране теперь "демократия" и европейские ценности, а также побеждены "диктаторские законы". вот канал и не стал дожидаться неупередженого "попередження" от мракобесов и заздалегідь, высунув язык, как голодная уличная дворняга при виде еды, вылизал ж..опу хозяевам. всё это, конечно же, выглядит очень символично в годовщину расстрелов на майдане, как и то, что теперь, вопреки даже Конституции (в частности ст.34) взрослым самостоятельным гражданам целые министерства и ведомства через жернова цензуры объясняют: как верно понимать и толковать те или иные события и высказывания (сами люди, понимавшие всё даже при "диктаторах" и "пропогандистах" Кучме и Януковиче, видимо теперь все резко ничего не понимают без всяких минСтець). Но реально это всё с "демократией" и с тем, ради чего был майдан и жертвы на нём не имеет ничего общего.
Noser
3354 дн. тому
Як можна було давати слово мракобісу Максиму Шевченку?!
О тех, кто раскалывал страну
3355 дн. тому
Позорному волку вон! Ждем от 112!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду