«Радио Пятница» на чолі із Свиридовою та Галібіним розпочало мовлення

«Радио Пятница» на чолі із Свиридовою та Галібіним розпочало мовлення

13 Лютого 2015
13255
13 Лютого 2015
13:49

«Радио Пятница» на чолі із Свиридовою та Галібіним розпочало мовлення

13255
«Радио Пятница» на чолі із Свиридовою та Галібіним розпочало мовлення
«Радио Пятница» на чолі із Свиридовою та Галібіним розпочало мовлення

Сьогодні, 13 лютого, почало мовлення «Радио Пятница» що входить до складу радіогрупи «Українського медіа холдингу» (УМХ), що належить Сергію Курченку. Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

 

Нова радіостанція запустилася на частотах Всеукраїнської радіомережі Super Radio (ДП «Новий обрій) яка, як писала «Детектор медіа» 29 січня, переоформила свою програмну концепцію та позивні в Національній раді з питань телебачення та радіомовлення. Це найбільша комерційна радіомережа в Україні (55 частот).

 

Програмним директором радіостанції «Радио Пятница» стала Анна Свиридова, а продюсером - Сергій Галібін, які відомі своєю спільною роботою в ранкових шоу «Русского радио Украина», а згодом - «Нашого радіо».

 

«У п'ятницю можна розслабитися, відпочити, зустрітися з друзями, помріяти про вихідні. З цим настроєм в п'ятницю ти вже прокидаєшся і це відчуття радості, легкості, очікування свята ми постаралися органічно вплести в формат станції. «Радио Пятница» - це хороший друг, з яким просто і легко, і можна розділити дозвілля», - коментує пані Свиридова.

 

Дату виходу в ефір нового радіо - п'ятницю 13-го - продюсер Сергій Галібін обрав не випадково: «Тепер ця дата буде приносити успіх і нам, і нашим слухачам, стане талісманом. І, до речі, п'ятниць в парі з тринадцятого числом в 2015 році, буде аж три - вважай, три Дня народження зможемо відзначити! А ще 13 лютого - це Всесвітній день радіо!», - зазначив він.

 

Керівництво компанії очікує від нової станції хороших рейтингів.

 

«Ми провели велику роботу: досліджували ринок, з'ясували потреби аудиторії в умові наших непростих реалій, переглянули варіанти, і в підсумку зупинилися на радіо для відпочинку і душі. Вийшов унікальний український продукт, не просто нове радіо в FM-діапазоні, а друг, порадник, підтримка. Сподіваємося, що виведемо на ринок станцію, яка займе гідну позицію в рейтингах слухання», - прокоментувала запуск радіостанції генеральний директор радіо групи УМХ Олена Малишева.

 

На «Радио Пятница» звучатимуть найбільш відомі та улюблені українськомовні і російськомовні пісні. Впродовж тижня виходитимуть програми про відпочинок, розваги, про пісні й улюблених виконавців та інші «маленькі радощі життя поза роботою».

 

Послухати нову радіостанцію можна як в ефірі, так і на сайті.

 

Нагадаємо, як повідомляв наприкінці січня продюсер «Радио Пятница» Антон Птушкін, радіостанція орієнтуватиметься на аудиторію віком 30-50 років, людей середнього класу. В ефірі плануються корисні поради, програми за участі лікаря, туристичні програми про відпочинок в Україні тощо. На відміну від Super Radio, яке позиціонувалося як європейська станція та робило акцент на англомовній музиці, «Радио Пятница» матиме в ефірі більше української музики.

 

17 вересня 2014 року Нацрада оголосила попередження Super Radio за недотримання програмної концепції та невиконання квоти української музики (6,5% замість визначених законом 50%).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13255
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Киевлянин
3327 дн. тому
Так вот почему я эту говноволну раньше не замечал...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду