Звільнився редактор сайту Focus.ua

Звільнився редактор сайту Focus.ua

12 Лютого 2015
5717
12 Лютого 2015
18:41

Звільнився редактор сайту Focus.ua

5717
Звільнився редактор сайту Focus.ua
Звільнився редактор сайту Focus.ua

Головний редактор сайту Focus.ua Артем Захарченко пішов з посади через те, що проект реорганізації ресурсу не отримав фінансування від інвестора. Про це пан Захарченко повідомив у коментарі «Детектор медіа»

 

Артем Захарченко працював на посаді головреда сайту «Фокусу» протягом трьох місяців.

 

«Інвестор не затвердив додатковий бюджет на проект, заради якого я сюди приходив. Причина - криза. Йдеться про масштабний проект перетворення сайту на ресурс з цікавими показниками та різними інноваціями для українського ринку. Щоб втілити цей проект потрібно було б також збільшити кількість журналістів сайту. З цим не склалося, сайт залишиться таким, як є», - розповів Артем Захарченко.

 

Він також додав, що залишиться працювати у «Фокусі», як і раніше, на півставки, бо поєднує цю роботу з викладанням. Займатиметься написанням статей для журналу.

 

За словами Артема Захарченка, наразі роботою сайту займається редакція друкованої версії, над матеріалами для сайту продовжують працювати троє журналістів-новинарів. Курує цим процесом заступник головного редактора Михайло Крігель.

 

Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили в редакції медіа та пообіцяли детальніший коментар надати завтра.

 

Нагадаємо, у січні журнал «Фокус» відкрив вакансію менеджера з маркетингу та спецпроектів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5717
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду