«1+1» покаже концерт гурту «ТІК» до ювілею групи

«1+1» покаже концерт гурту «ТІК» до ювілею групи

3 Лютого 2015
4524
3 Лютого 2015
20:15

«1+1» покаже концерт гурту «ТІК» до ювілею групи

4524
«1+1» покаже концерт гурту «ТІК» до ювілею групи
«1+1» покаже концерт гурту «ТІК» до ювілею групи

У суботу,14 лютого, телеканал «1+1» покаже концерт гурту «ТІК» «Любити Україну». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Концерт розпочнеться в ефірі о 23.15.

 

«У цьому році група "ТІК" відсвяткує свій перший ювілей - 10 років пісенної творчості. За 10 років народилося безліч пісень і музики, які з роками стали ще миліше і ще зрозуміліше», - анонсує телеканал.

 

 

Перший концерт всеукраїнського туру групи, що пройшов у Києві, зібрав аншлаг. Темою всього туру стала пісня «Любити Україну». Ті, хто не зміг потрапити на концерт групи, може подивитися його на каналі «1+1».

 

«Кожною піснею і кожною нотою ми весь цей час зізнавались в любові Україні. Зараз важливо робити, робити все що можеш, щоб підтримати країну, щоб змінити щось на краще. І ми теж повинні робити те, що у нас виходить найкраще - співати на славу цьому народу, на славу усій Україні», - сказав лідер гурту Віктор Бронюк.

 

Нагадаємо, сайт ТСН.ua підготував спецпроект «Im memoriam.Кузьма Скрябін», присвячений життю і творчості відомого українського співака, лідера групи «Скрябін» Андрія Кузьменка, що трагічно загинув у дорожньо-транспортній пригоді 2 лютого.

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4524
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду