«Битва салонів» виробництва Friends production стартує на «1+1» у березні

«Битва салонів» виробництва Friends production стартує на «1+1» у березні

29 Січня 2015
10187
29 Січня 2015
16:24

«Битва салонів» виробництва Friends production стартує на «1+1» у березні

10187
«Битва салонів» виробництва Friends production стартує на «1+1» у березні
«Битва салонів» виробництва Friends production стартує на «1+1» у березні

На початку березня телеканал «1+1» запускає нове розважальне реаліті-шоу «Битва салонів» про українські заклади сфери краси. Про це стало відомо під час презентації нового сезону телеканалу 29 січня.

 

Для каналу «1+1» це шоу підготувала продакшн-компанія Friends Production, якою керує Олексій Гончаренко.

 

«Для нас це свого роду експеримент. Але вийшло дуже цікаво і неочікувано», - вважає генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Нагадаємо, «Битва салонів» - це змагання центрів краси з професійності майстрів, оригінальності послуг та адекватності цін. У кожній програмі беруть участь три салони, представники яких ходять у гості один до одного, щоб особисто випробовувати послуги, які надає фірма-конкурент. В кінці вони пишуть свої враження про сервіс та оцінюють послугу в грошовому еквіваленті. Конкуренти знають прайсову ціну послуги, але залишають суму на власний розсуд. Перемагає салон, чиї ціни будуть максимально близькі до суми, яку залишили конкуренти.

 

«Приймаюча сторона має придумати таку процедуру, від якої гості не можуть відмовитися - це були і всі види епіляції, і равлики, і змії...Знущалися поповній, словом», - розповів пан Гончаренко.

 

Усього було знято 40 епізодів програми.

 

«Ми наче як підхопили ініціативу у "Інспектора Фреймут", яка перевіряла ресторани...Проте наше сканування салонів - дуже серйозне. Перевірка триває 3 дні, її здійснюють 3 представники салону-конкурента, а отже - професіонали. Вони знають все про цей бізнес, тому можуть зробити це набагато якісніше, ніж тележурналісти. Відстоюють честь салону також 3 людини - це може бути господар, адміністратор чи найбільш балакучий перукар», - розповів Олексій Гончаренко.

 

Олексій Гончаренко задоволений результатом.  Мартіна Макеєва, Олексій Гончаренко та креативний продюсер «1+1 production» Олена Єремеєва

 

Команда проекту «Битва салонів» знімала заклади краси в 25 містах України, тож за словами продюсера «це справді всеукраїнський проект». Пан Гончаренко розповів, що випуски про регіону у чомусь були навіть більш дотепні. «Бо там люди не розбалувані телебаченням, для них наш приїзд - це подія», - зазначив він.

 

Він також додав, що цей проект вирізняється тим, що йому не потрібні сценаристи. Відвідувачі салонів самі вигадують цікаві випробування. «Є неприхована конкуренція, тож часом учасники шоу доходять до справжнього гротеску», - розповів продюсер.

 

Другий продюсер шоу Мартіна Макеєва анонсувала, що в цьому проекті глядачі зможуть побачити, як матері трьох дітей поголили голову, а 60-річна бабуся зробила собі татуювання. «Коли ми вникали в цей бізнес, не могли уявити, настільки важливими є санітарні норми цього бізнесу. Ми вирішили перевірити, не тільки наскільки гарними вони можуть зробити клієнтів, а і зберегти їм здоров'я», - додала вона.

 

Нагадаємо, вперше про проект «Битва салонів» стало відомо у вересні, коли телеканал «1+1» оголосив кастинг.

 

«Детектор медіа»

Фото - Максима Лісового

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10187
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду