На «1+1» стартує шоу «Принц бажає познайомитись в Одесі»

На «1+1» стартує шоу «Принц бажає познайомитись в Одесі»

28 Січня 2015
13074
28 Січня 2015
09:02

На «1+1» стартує шоу «Принц бажає познайомитись в Одесі»

13074
На «1+1» стартує шоу «Принц бажає познайомитись в Одесі»
На «1+1» стартує шоу «Принц бажає познайомитись в Одесі»

3 лютого на каналі «1+1» вийде прем'єрний випуск нового сезону шоу «Принц бажає познайомитись в Одесі». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Шоу вийде в ефірі о 22.00.

 

У романтичному рейтинг-шоу титуловані аристократи будуть шукати справжню любов. Герої програми відмовилися від розкоші й комфорту у себе на батьківщині та в пошуках справжніх почуттів вирушили за тисячі кілометрів - в Україну. Вони готові поневірятися, долати труднощі, працювати не покладаючи рук - і все заради того, щоб зустріти дівчину своєї мрії. Героями шоу стали Васант Баладандайдам Чінас Дайаратна - індійський принц, внук одного з останніх королів Шрі-Ланки; Франсіско дель Каспіо - іспанський маркіз, сім'я якого вже кілька століть володіє величезними виноградниками і виноробнями; Крістіан де Надаї - італійський граф, рід якого налічує більше восьми століть і є одним з найвпливовіших в Італії.

 

У новому сезоні серед учасників шоу - індійський принц

 

Нагадаємо, канал «1+1»  почав знімати  новий сезон дейтинг-шоу «Принц бажає познайомитися»,  у якому герої, титуловані аристократии приїхали у пошуках кохання до Одеси, у липні минулого року. Виробництво нового сезону проекту, як і попередніх, вела команда продакшну Sister's Production.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13074
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду