Реаліті «Поверніть мені красу» за італійським форматом стартує на «1+1» 4 лютого

Реаліті «Поверніть мені красу» за італійським форматом стартує на «1+1» 4 лютого

21 Січня 2015
9190
21 Січня 2015
16:20

Реаліті «Поверніть мені красу» за італійським форматом стартує на «1+1» 4 лютого

9190
Реаліті «Поверніть мені красу» за італійським форматом стартує на «1+1» 4 лютого
Реаліті «Поверніть мені красу» за італійським форматом стартує на «1+1» 4 лютого

4 лютого на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра реаліті-шоу про перевтілення жінок «Поверніть мені красу». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект «Поверніть мені красу» створено за італійським форматом Bella Piu' Di Prima, адаптованим під українського глядача. Виробництво проекту вела команда Sister's Production.

 

Усього учасницями проекту стали 8 героїнь, яким недоліки зовнішності завадили досягти бажаних успіхів у житті. Кожній з них присвячено окремий випуск. У кожній серії глядачі спостерігатимуть, як з учасницями працюватимуть експерти «Команди порятунку».

 

Спочатку за справу візьметься один із найкращих пластичних хірургів Європи (Ростислав Валіхновський чи Дмитро Слоссер), який виправить фізичні вади. Потім до роботи стане психолог Олена Любченко - кандидат психологічних наук, практикуючий психотерапевт із 15-річним досвідом, якій героїні зможуть довірити свої найпотаємніші таємниці й найбільші страхи і з якими вона допоможе їм упоратися. А за фінальне перетворення героїнь візьметься дизайнер Андре Тан, який не тільки підбере учасницям новий образ, але й допоможе відчути себе в ньому комфортно, полюбити нову себе.

 

 

«Кожен епізод «Поверніть мені красу»- це історія унікальної трансформації героїнь, диво, яке відбуватиметься на очах телеглядачів. Кожна героїня в цьому шоу народжується заново. Доля принесла їм стільки трагедій, страждань, болю і сліз, що вони давно втратили віру в чудеса. Від наших героїнь відмовилося безліч лікарів, зокрема і з Європи, і вони втратили останню надію на порятунок, в них більше немає сил боротися за своє життя. Але кожна з них заслуговує на щастя. І тільки в нашій програмі героїням спробують допомогти. Тільки тут вони отримають останній шанс почати нове життя і стати щасливими», - кажуть продюсери «Sister's production».

 

Шоу виходитиме по середах о 22:00.

 

Нагадаємо, що «1+1» і Sister's Production розпочали роботу над реаліті-шоу «Поверніть мені красу» влітку 2014 року. Планувалося, що проект вийде в осінньому сезоні. Але «1+1» вирішив на осінь скоротити розважальний контент на користь військово-патріотичного і працював під слоганом «Правда та справедливість», тому прем'єру перенесли.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9190
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду