Комерційним директором інформагентства «ЛІГАБізнесІнформ» стала Світлана Козачище

Комерційним директором інформагентства «ЛІГАБізнесІнформ» стала Світлана Козачище

19 Січня 2015
8725
19 Січня 2015
14:52

Комерційним директором інформагентства «ЛІГАБізнесІнформ» стала Світлана Козачище

8725
Комерційним директором інформагентства «ЛІГАБізнесІнформ» стала Світлана Козачище
Комерційним директором інформагентства «ЛІГАБізнесІнформ» стала Світлана Козачище

19 січня до виконання обов'язків комерційного директора ІА «ЛІГАБізнесІнформ» приступила Світлана Козачище. Про це повідомляє піар-служба інформагентства.

 

Основну увагу на новій посаді Світлана Козачище приділить підвищенню показників прибутковості проекту.

 

Вона почала кар'єру на початку 2000-х років. Загальний досвід роботи в інтернет рекламі - 14 років. З 2006 року і до останнього часу працювала в рекламному інтернет-агентстві MI6, де за вісім років зробила кар'єру від менеджера з продажу до генерального директора агентства.

 

Коментуючи своє призначення, Світлана Козачище зазначила: «ЛІГАБізнесІнформ - це відомий бренд, який останнім часом дуже активно розвивається. Мені по-справжньому цікаво працювати в такий період, і я хочу працювати в такій сильній команді. Для себе бачу з одного боку виклик і вихід за рамки, з іншого - численні можливості. У мене "горять" очі і я хочу якомога швидше приступити до роботи».

 

«Портал ЛІГА.net за останній рік вийшов на статусно і якісно новий рівень. Наші показники зростають, при цьому є розуміння, що потенціал значно більше, є усвідомлення того, що зараз на ринку ситуація складається таким чином, що ІА "ЛІГАБізнесІнформ" може стати також лідером за доходами і рентабельності в своєму сегменті. Ми розраховуємо, що Світлана на позиції комерційного директора внесе свій внесок у те, щоб проект став не просто шанованим і заслуговуючим довіри агентством, а й комерційно успішним бізнесом. Для цього будемо використовувати всі існуючі можливості і, звичайно, шукати нові», - зазначила виконавчий директор ІА «ЛІГАБізнесІнформ» Ольга Чибісова.

 

При цьому вона акцентувала увагу на тому, що ключовими принципами і цінностями для ІА «ЛІГАБізнесІнформ» залишаються достовірність та незаангажованість.

 

Нагадаємо, 31 липня 2014 року на інтернет-портал «ЛІГАБізнесІнформ» було здійснено потужну DDoS-атаку, сайт був недоступний.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8725
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду