Журналісти дослідили зв’язок між маєтком екс-міністра Захарченка і каналом «112 Україна»

Журналісти дослідили зв’язок між маєтком екс-міністра Захарченка і каналом «112 Україна»

14 Січня 2015
4592
14 Січня 2015
10:07

Журналісти дослідили зв’язок між маєтком екс-міністра Захарченка і каналом «112 Україна»

4592
Журналісти дослідили зв’язок між маєтком екс-міністра Захарченка і каналом «112 Україна»
Журналісти дослідили зв’язок між маєтком екс-міністра Захарченка і каналом «112 Україна»

Офіційним власником маєтку екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка є нідерландська компанія Stichting administratiekantoor LVV. Про це пише у своєму Facebook журналіст Deutsche Welle Катерина Каплюк.

 

Будинок пана Захарченка в селі Романкові навесні 2012-го був оформлений на його дружину Людмилу Захарченко. Пізніше того ж року маєток переписали на нідерландський Stichting.

 

За даними реєстру арешт на будинок наразі не накладений.

 

Як пише видання «Наші гроші», саме компанія Stichting administratiekantoor LVV була і досі лишається співвласником ЗАТ «Гірничо-рудні технології», яке у свою чергу було і є співвласником ПАТ «Мармуровий кар'єр "Трибушани"», при цьому однойменна торгову марку Віталій Захарченко оформив на самого себе.

 

До голландців «Гірничо-рудні технології» були особисто записані на Людмилу Захарченко, потім - на ПАТ «Страхова компанія "Стар-полiс"». Рік тому ця страхова також була відома як співвласник «Банку Ринкові Технології», чий радник голови правління Андрій Подщипков виявився співвласником ТОВ «ТРК "112-ТВ"», на яку виписували ліцензію на супутникове мовлення інформаційного телеканалу «112 Україна».

 

Окрім того фірма Stichting administratiekantoor була заснована луганчанкою Валентиною Фоменко. Вона ж виступила співзасновницею ТОВ «Біруанг» - власника «Інвестиційно-трастового банку».

 

Нагадаємо, що Андрій Подщипков заперечує причетність Віталія Захарченка до каналу «112 Україна».

 

 


 

Клікніть для збільшення

 

Інфографіка - «Наші гроші»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4592
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мнение
3361 дн. тому
Сколько уже можно спекулировать на "дослідженні" 3-х несчастных маєтків?!!! Вы уже задрали, проплаченные шавки. Кроме дома в Межигорье, Пшонки и Захарченко, домов с лесами, полями, реками и настоящими замками, много круче Захарченковского больше домов в округе только Киева - нет?! Или совсем уже повылазило?! Чьи это замки? Кто в них живет?! Там только одной обслуги в каждом таком дворце человек по 30 -50 (даже при минимальной з/п это - огромные деньги)? Это всё чьё? Честным путем нажитое? Где пучеглазая Черновол? Почему она не лезет туда с фотоаппаратом и не вещает нам об этом!? Или быть может Ющенко живет в нищете, раз пришлось даже деньги с "Лікарні майбутнього" куда-то деть. Детская больница построена или Ющенко с женой, якобы разорившись, теперь прозибают в нищите? Тошно читать уже эти все "дослыдження"! Вы "дослыджуете" только то, что вам дали, разрешили и позволили в рамках "заказа" .Уже разве что только не сообщали об анализе кала у страусов на ферме Януковича! Задрали. уроды!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду