Шеф-редактором газети «Сегодня»  став скандально відомий Олесь Бузина (ДОПОВНЕНО)

Шеф-редактором газети «Сегодня» став скандально відомий Олесь Бузина (ДОПОВНЕНО)

13 Січня 2015
10028
13 Січня 2015
18:09

Шеф-редактором газети «Сегодня» став скандально відомий Олесь Бузина (ДОПОВНЕНО)

10028
Шеф-редактором газети «Сегодня»  став скандально відомий Олесь Бузина (ДОПОВНЕНО)
Шеф-редактором газети «Сегодня»  став скандально відомий Олесь Бузина (ДОПОВНЕНО)

Скандально відомий своїми публікаціями в українських, а особливо російських ЗМІ журналіст Олесь Бузина призначений шеф-редактором газети «Сегодня». Про це повідомляє прес-служба  холдингу «Сьогодні Мультімедіа» (входить до холдингу «Медіа Група Україна», яким володіє Рінат Ахметов).

 

Після призначення головний редактор видання Ольга Гук продовжить роботу на своїй посаді під керівництвом Олеся Бузини. Надалі, як заявляє генеральний директор холдингу «Сьогодні Мультімедіа» Василь Потапов, вона продовжить роботу в команді «Сегодня».

 

«Перед газетою «Сегодня» стоять нові завдання, серед яких - зміцнення лідерської позиції та посилення редакційної команди. Вирішення цих завдань є особливо важливим з урахуванням ситуації на ринку друкованої преси. Одним із кроків для досягнення поставлених цілей стало призначення на посаду шеф-редактора газети «Сегодня» Олеся Бузини», - йдеться у прес-релізі щодо кадрового призначення.

 

«Перед редакцією стоять нові амбітні завдання, а досвід і професійні якості Олеся допоможуть виданню вийти на новий рівень, зроблять газету «Сегодня» ще більш цікавою і затребуваною серед  читачів. При цьому важливо відзначити, що посада шеф-редактора - це, в першу чергу, управлінська позиція», - заявив Василь Потапов.

 

«Впевнений, що призначення на цю посаду талановитого професіонала Олеся Бузини посилить команду газети «Сегодня» і надасть їй новий імпульс розвитку, - підкреслив директор холдингу «Медіа Група Україна» Євген Лященко.

 

Коментуючи своє призначення, Олесь Бузина запевнив, що газета буде керуватись у своїй редакційній політиці пошуком правди: «Для газети «Сегодня» ніколи не було і не буде заборонених тем. Команда видання завжди керувалась і буде керуватися тільки пошуком правди. Давня журналістська істина свідчить, що стаття тільки тоді гарна, коли приречена на переказування. Саме цього простого принципу ми й будемо дотримуватися».

 

«Сьогодні Мультімедіа» подає власний погляд на професійний шлях Олеся Бузини і зазначає, що в журналістиці він з 1992 року, 12 років пропрацював в газеті «Киевские Ведомости» на посаді спеціального кореспондента і заввідділом літературної критики. Був політичним оглядачем в газеті «2000» і ведучим телепередач на каналах «1+1», «Новий» та «К1». Зняв 29 документальних фільмів, опублікував 7 книг.

 

З червня 2006 року співпрацює з «Сьогодні Мультімедіа» - працював спеціальним кореспондентом, вів авторські колонки, керував авторськими проектами «Военный эксперт» і «Так, но не так».

 

Нагадаємо, одна з публікацій Олеся Бузини у його блозі на сайті газеті «Сегодня» у серпні 2014 року, напередодні наступу російських військ у районі Іловайська і Савур-могили, що призвів до численних втрат української армії і добровольчих батальйонів, називалась «Несправедливая война». «Нынешняя власть, поставленная Майданом, пытается навязать нам мнение, что все происходящее на Донбассе - это война с Россией... Это гражданская война. НЕСПРАВЕДЛИВАЯ. Выиграть ее вам не получится даже с помощью Сатаны», - написав пан Бузина.

 

Варто зазначити, що у Росії цю публікацію передрукували під заголовком «Олесь Бузина: Выиграть войну Украине не поможет даже сатана», яка демонструє, що війна на Донбасі сприймається у Росії як війна проти України.

 

Олесь Бузина відомий своїми провокативно українофобськими заявами у ЗМІ та публічними скандалами: наприклад, у прямому ефірі програма «Велика політика» на телеканалі «Інтер» він побився з художником і активістом Сергієм Поярковим. Він є також автором скандальних книжок «Воскрешение Малороссии»,  «Вурдалак Тарас Шевченко», «Верните женщинам гаремы» та інших. Наразі журналіста запрошують у якості експерта на ефіри заборонених в Україні російських телеканалів.

 

Пан Бузина був кандидатом у народні депутати України по мажоритарному київському міському виборчому округу № 223 від партії «Русский блок»

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10028
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Читатель
3386 дн. тому
Никогда больше не куплю эту газету
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду