Видавництво «Бурда-Україна» придбало журнал Domus Design

Видавництво «Бурда-Україна» придбало журнал Domus Design

20 Листопада 2014
4760
20 Листопада 2014
11:17

Видавництво «Бурда-Україна» придбало журнал Domus Design

4760
Видавництво «Бурда-Україна» придбало журнал Domus Design
Видавництво «Бурда-Україна» придбало журнал Domus Design

З січня 2015 року видавничого дому «Бурда Україна» випускатиме журнальне видання про інтер'єр Domus Design. Про це повідомляє прес-служба ВД.

 

Права на випуск Domus Design в Україні видавництво придбало у холдингу «Муратор Україна». Як зазначає прес-служба, журнал було приєднано до холдингу «Бурда-Україна» в рамках концепції розвитку інтер'єрного сегменту  видавництва, який на початку поточного року був посилений журналом про дизайн класу люкс HOME & Style.

 

«Domus Design дозволить розширити нашу лінійку спеціалізованих видань і зміцнить позицію видавництва на ринку. Ми впевнені, що такий відомий бренд як Domus Design ідеально підходить для розвитку нашого інтер'єрного сегмента», - коментує Ганна Єпіфанова, видавець спеціалізованих видань холдингу «Бурда-Україна» (HOME & Style, «АвтоМир », «Ідеї вашого дому», «Мій затишний будинок», «Мій прекрасний сад», «Інтер'єр Магазин» і Chip).

 

Головним редактором Domus Design стане Тетяна Шагінян, яка раніше очолювала журнал «Ідеї вашого дому».

 

«Основними темами, які будуть висвітлюватися редакцією, стануть сучасні світові тенденцій в сфері дизайну та актуальні події світу мистецтва і архітектури. Також читачів чекають огляди дизайнерських меблів і матеріалів та знайомство з роботами кращих архітекторів, дизайнерів і декораторів. Приєднання Domus Design до міжнародної родині Hubert Burda Media значно розширить географію публікованих об'єктів, а високопрофесійна редакція дозволить активно розвивати й удосконалювати журнал», - зазначають у прес-службі.

 

Domus Design виходитиме 10 разів на рік накладом 10 тисяч примірників, його можна буле придбати на всій території  України. Видання матиме 180 сторінок, його рекомендована ціна у роздріб - 40 гривень.

 

Нагадаємо, в Україні журнал Domus Design виходить з 2002 року. Спочатку його видавав голландський медіахолдинг Telegraaf Media Ukraine, а у червні 2009 року глянцеве видання купив видавничий дім  «Муратор Украина». Минулого року у Domus Design з'явилася digital-версія на iPad.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4760
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду