Discovery Networks уклала угоду з Oll.tv

Discovery Networks уклала угоду з Oll.tv

19 Листопада 2014
4184
19 Листопада 2014
17:14

Discovery Networks уклала угоду з Oll.tv

4184
Discovery Networks уклала угоду з Oll.tv
Discovery Networks уклала угоду з Oll.tv

Компанія Discovery Networks CEEMEA, підрозділ Discovery Communications, уклала довгострокову угоду з українським IPTV та ОТТ-провайдером Digital Screens (бренд Oll.tv, входить до складу холдингу «Медіа Група Україна»). Про це повідомляє піар-служба Discovery Networks CEEMEA.

 

За умовами угоди пакет каналів Discovery Networks (Discovery Channel, Animal Planet, TLC і ID Xtra) тепер доступні абонентам Oll.tv як у форматі лінійного телебачення, так і в режимі відкладеного перегляду (catch-up) до семи днів.

 

У Discovery Networks CEEMEA розраховують, що співпраця з холдингом «Медіа Група України» дозволить значно збільшити аудиторію її каналів, адже Україна - один з ключових ринків для компанії в Північно-Східній Європі, зауважив Григорій Лавров, директор каналів Discovery Networks у Північно-Східній Європі.

 

«Теледивлення було і залишається трендовим розвагою - згідно зі статистичними даними, українська сім'я дивиться телевізор близько 4 годин на день. Тому ми переглянули нашу бізнес-політику, сфокусувавшись на доставці кращого світового контенту до аудиторії - тепер, завдяки співпраці з Discovery Networks, у людей з'явиться ще більше причин користуватися нашим сервісом», - каже Георгій Барзашвілі, директор Digital Screens.

 

Нагадаємо, нещодавно «Медіа Група Україна» перезапустила свій відеосервіс Oll.tv, який відтепер працює за технологією не лише ОТТ, а й IPTV. Наразі Oll.tv доступний у мережах телекомунікаційних провайдерів «Укртелеком», «Вега», Airbites, «Юніонком», «Телегруп-Україна», «Телесистеми України», «Оптинет», «Претчер», «Каро», «Паутина.нет», «Тиса» та «Інкомпласт сервіс». Oll.tv пропонує понад 130 українських і зарубіжних телеканалів і доступ до відеотеки VOD (відео-на-запит). Компанія Digital Screens (власник бренду Oll.tv) є єдиним в Україні провайдером IPTV, що має ліцензії на всі області країни.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4184
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду