В Держкомтелерадіо визначилися з новим генеральним директором Запорізької ОДТРК

В Держкомтелерадіо визначилися з новим генеральним директором Запорізької ОДТРК

17 Листопада 2014
4805
17 Листопада 2014
16:23

В Держкомтелерадіо визначилися з новим генеральним директором Запорізької ОДТРК

4805
В Держкомтелерадіо визначилися з новим генеральним директором Запорізької ОДТРК
В Держкомтелерадіо визначилися з новим генеральним директором Запорізької ОДТРК

Генеральним директором Запорізької обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) стане редактор ТРК «Соціальна країна» Сергій Тихонов. Про це повідомляє прес-служба Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

 

Конкурсна комісія Держкомтелерадіо визначилась з переможцем відбору, який тривав більше місяця і проходив у кілька етапів. Укладання контракту з Сергієм Тихоновим та призначення його на посаду відбудеться після погодження його кандидатури в Запорізькій ОДА.

 

Перше засідання комісії Держкомтелерадіо з проведення конкурсного відбору на посаду генерального директора Запорізької ОДТРК відбулось на початку жовтня. На вакантну посаду було зареєстровано 7 претендентів, серед яких був і екс-гендиректор ЗОДТРК Олександр Коваленко. Кожен з них надав свої пропозиції щодо розвитку обласної телерадіокомпанії на середньострокову перспективу.  Ще двом заявникам було відмовлено у подальшій участі в конкурсі у зв'язку із невідповідністю конкурсним вимогам, зокрема відсутністю досвіду роботи на керівних посадах у ЗМІ.

 

Конкурсні пропозиції учасників відбору були розглянуті під час другого засідання комісії, яке відбулось 4 листопада в закритому форматі.

 

Сергію Тихонову 53 роки, він випускник факультету журналістики Львівського державного університету. З 1987 року живе та працює в Запоріжжі.  Новий керівник обласного мовника має досвід роботи у ЗМІ, в тому числі - на керівних посадах. Свого часу він був головним редактором Запорізької ОДТРК, виконавчим директора ЗНТРК «ТВ-5», редактором ТОВ «Телерадіокомпанія «Соціальна країна»».

 

Нагадаємо, Державний комітет телебачення і радіомовлення України в вересні не продовжив контракт з генеральним директором Запорізької обласної державної телерадіокомпанії Олександром Коваленком.

 

Запорізька ОДТРК також оприлюднила заяву, в якій повідомила, що працівники компанії приєднуються до колег, які наполягають на виключенні з закону «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України» мережі ОДТРК.

 

Дарина Уманська для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4805
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду