Friends Production адаптує бізнес-реаліті The Apprentice для ICTV

Friends Production адаптує бізнес-реаліті The Apprentice для ICTV

5 Листопада 2014
5662
5 Листопада 2014
17:04

Friends Production адаптує бізнес-реаліті The Apprentice для ICTV

5662
Friends Production адаптує бізнес-реаліті The Apprentice для ICTV
Friends Production адаптує бізнес-реаліті The Apprentice для ICTV

Продакшн-компанія Олексій Гончаренка Friends production адаптує британський формат бізнес-реаліті The Apprentice («Учень») для телеканалу ICTV. Про це повідомив пан Гончаренко під час презентації телевізійного холдингу StarLightMedia, до якого входить ICTV.

 

«Це шоу виходило у 24 країнах, у багатьох країнах шоу мало багато сезонів. Зараз, коли Україна змінюється, саме час робити якісне шоу про бізнес - чесний, без корупції», - сказав пан Гончаренко.

 

Продюсер розповів, що героями стануть 8 жінок та 8 чоловік - «нормальні молоді люди, які цікавляться бізнесом». «Не фріки чи лузери, а молоді амбітні люди. Хтось із них має роботу, хтось ні. Це буде не постановочне комедійне реаліті, а справжнє шоу про бізнес», - зауважив пан Гончаренко.

 

Він розповів, що учасники отримуватимуть різноманітні завдання в різних сферах бізнесу. «Це будуть цікаві, серйозні, видовищні завдання. Наприклад, реалізувати цілий ящик морепродуктів за один день, продавши ресторанам. Або створити власну хімчистку. Також ми запросимо до участі українського мільярдера, який даватиме поради молодим бізнесменам», - додав продюсер, не розкриваючи імені цього мільярдера.

 

Прем'єра реаліті запланована на осінь 2015 року на ICTV.

 

The Apprentice - британський формат, створений телепродюсером Марком Барнеттом. У Британії шоу виходить на телеканалі BBC One (раніше - на BBC Two) протягом 10 сезонів. У США шоу виходить з 2003 року, ведучим у першому сезоні був відомий мільярдер Дональд Трамп, він також є співпродюсером шоу (The Apprentice відоме ще як «Шоу Трампа»). Дистрибутор формату - компанія FremantleMedia.

 

За умовами формату, 16 учасників з різних куточків країни змагаються за можливість стати учнем відомого бізнесмена. Переможець проекту має шанс отримати посаду топ-менеджера в одній з його компаній щонайменше на один рік.

 

У 2011 році стало відомо, що телеканал «Україна» планує запустити власну адаптацію формату The Apprentice, і в ній нібито мав брати участь Рінат Ахметов. Однак цього не відбулося.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5662
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду