У ході спецоперації сили АТО затримали бойовиків, двоє з яких представились журналістами

18 Травня 2014
3540

У ході спецоперації сили АТО затримали бойовиків, двоє з яких представились журналістами

3540
У ході спецоперації сили АТО затримали бойовиків, двоє з яких представились журналістами

Сьогодні, 18 травня, поблизу аеродрому під Краматорськом (Донецька область) українські силовики провели спецоперацію, у ході якої було знешкоджено групу бойовиків, двоє членів якої представились журналістами та мали при собі відеокамеру. Про це повідомив керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

 

 Пан Тимчук зауважив, що затриманих осіб, які представились журналістами, буде передано українським правоохоронним органам.

 

«За оперативними даними групи „Інформаційний Опір“, у ході антитерористичних дій ПЗРК і кілька бойовиків було захоплено. Двоє із затриманих представилися російськими журналістами. При собі дані громадяни мали телекамеру і вели зйомку підготовки до штурму позицій українських силовиків. Затримані будуть передані правоохоронним органам України», — написав керівник групи «Інформаційний опір».

 

Нагадаємо, на початку травня група «Інформаційний опір» висунула пропозицію оголошувати персонами нон-грата і висилати з країни тих російських журналістів, які своєю діяльністю підсилюють розкол в Україні. 

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3540
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду