Журналістів програми «Гроші» затримали охоронці державних дач у Кончі-Заспі

Журналістів програми «Гроші» затримали охоронці державних дач у Кончі-Заспі

28 Квітня 2014
5388

Журналістів програми «Гроші» затримали охоронці державних дач у Кончі-Заспі

5388
Журналістів програми «Гроші» затримали охоронці державних дач у Кончі-Заспі
Журналістів програми «Гроші» затримали охоронці державних дач у Кончі-Заспі

У Конча-Заспі під Києвом журналістів програми «Гроші» каналу «1+1» затримали охоронці з УДО, які заборонили знімати і попросили видалити відео. Про це «Українській  правді» повідомив журналіст програми «Гроші» Михайло Ткач, якого у складі знімальної групи також затримали охоронці.

 

Озоронці деждач у Кончі-Заспі утримували журналістів каналу «1+1» майже три години і намагались залякати. «Нас затримали на березі біля державних дач у Конча-Заспі. Виявляється, для наших "дармоідів"навіть берег зробили недоторканим режимним об'єктом», - повідомив журналіст Михайло Ткач.

 

Зайого  словами, журналісти «гуляли берегом біля державних дач», коли до них вийшли співробітнки УДО. «Заборонили знімати, попросили видалити відео, тримали майже три години. Намагались залякати. Документи перевірили. Сказали, що могли б і стріляти, якби ми намагались потрапити на територію», - зазначив журналіст програми «Гроші».

 

При цьому журналіст не зміг уточнити, чи була у цьому місці і раніше посилена охорона.

 

«Там жодних вивісок немає, що це режимний об'єкт. Усіх цих солдатів поставили захищати хатинки колишніх високопосадовців, а вони могли б захищати Батьківщину від загарбників», - зазначив він.

 

«Покажіть вже ті державні дачі простому народу. Годі ховати! Нехай побачать, де роками розкошували коштом платників податків наші улюблені прем'єри і міністри! А бійці державної охорони можуть захищати Батьківщину - натомість совають ворота для мерседесів колишніх високопосадовців! Дивіться завтра Гроші о 22.15 на «1+1». Буде цікаво!», - написав Михайло Ткач на своїй сторінці у  Facebook.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5388
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду