Зниклу в Маріуполі російську журналістку знайшли в міліції

Зниклу в Маріуполі російську журналістку знайшли в міліції

17 Квітня 2014
4471

Зниклу в Маріуполі російську журналістку знайшли в міліції

4471
Зниклу в Маріуполі російську журналістку знайшли в міліції
Зниклу в Маріуполі російську журналістку знайшли в міліції

Кореспондентку російського каналу Life News Христину Бабаєву, про зникнення якої в ніч на 17 квітня повідомив телеканал, знайшли в одному з відділків міліції в місті Маріуполь (Донецька область). Про це повідомляє Life News.

 

Як повідомляє канал, журналістка провела всю ніч в одному з відділень міліції, куди була доставлена разом з іншими затриманими у військовій частині Маріуполя.

 

«Христина з'явилась у готелі в супроводі співробітників міліції. Вона всю ніч провела у відділенні, їй не давали можливості повідомити про те, де вона знаходиться і як себе почуває. Коли відбувалося затримання, хапали всіх без розбору. Ніхто не з'ясовував, хто вона і звідки, Христина просто потрапила "під роздачу"» - розповіла в коментарі Life News оператор Марія Поваляєва.

 

Нагадаємо, Христина Бабаєва зникла в ніч на 17 квітня відразу після перестрілки між бійцями Національної гвардії та сепаратистами, які намагались захопити військову частину. Її телефони не відповідали, а колега-оператор заявляла, що зниклої немає у жодному відділку міліції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4471
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду