У Сумах жорстоко побили головреда газети «Панорама» Євгена Положія

16 Квітня 2014
11119

У Сумах жорстоко побили головреда газети «Панорама» Євгена Положія

11119
У Сумах жорстоко побили головреда газети «Панорама» Євгена Положія

Пізно увечері 15 квітня жорстоко побили у власному гаражі сумського активіста та головного редактора газети «Панорама» Євгена Положія. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила його дружина Анна Положій.

 

 

 

«Сьогодні 15 квітня, о 22:00  Євгена Положія жорстоко побили у власному гаражі. Він приїхав до дому, загнав машину в гараж, не встиг вийти з авто, як отримав удар по голові, його кинули на підлогу заламали руки і били, ліву руку зламали, відкритий перелом», - написала Анна.

 

Як пізніше повідомила пані Положій, постраждалому зробили операцію. У журналіста діагностували не перелом, а відкритий вивих, розірвані м'які тканини. Також вона додала, що Євген Положій хоче, щоб його перевили у іншу лікарню та звертається по допомогу до тих, хто в силах із цим допомогти.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11119
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду