Держкомтелерадіо просить канали не показувати фільми та серіали, що пропагують російських правоохоронців

Держкомтелерадіо просить канали не показувати фільми та серіали, що пропагують російських правоохоронців

13 Березня 2014
4148
13 Березня 2014
15:57

Держкомтелерадіо просить канали не показувати фільми та серіали, що пропагують російських правоохоронців

4148
Держкомтелерадіо просить канали не показувати фільми та серіали, що пропагують російських правоохоронців
Держкомтелерадіо просить канали не показувати фільми та серіали, що пропагують російських правоохоронців

Державний комітет телебачення і радіомовлення України звернувся з офіційним зверненням до керівників телерадіокомпаній та журналістів, у якому просить утриматись канали від показу розважальних, гумористичних програм, особливо російських пригодницьких фільмів, які пропагують російських правоохоронців та війська спеціального призначення. Про це йдеться у зверненні Держкомтелерадіо.

 

Держкомтелерадіо просить канали піти на такий крок, щоб протистояти інформаційній агресії з боку Російської Федерації.

 

«Спільними зусиллями сьогодні нам вдається протистояти інформаційній агресії з боку Російської Федерації. Ми маємо зробити все від нас залежне, щоб протистояти інформаційній окупації України, зберегти єдність нашого народу», - йдеться у зверненні відомства.

 

У Держкомтелерадіо також повідомили, що сподіваються, що більшість глядачів України, в тому числі етнічних росіян, з розумінням поставляться до перепрограмування каналів.

 

Далі «Детектор медіа» подає текст звернення Держкомтелерадіо повністю:

 

«ЗВЕРНЕННЯ

Державного комітету телебачення і радіомовлення України

до керівників телерадіокомпаній, журналістів

 

У цей відповідальний для долі нашої країни час, коли під загрозою опинилися суверенітет і територіальна цілісність України, коли проти нашої держави ведеться повноцінна і широкомасштабна інформаційна війна, громадянська позиція медіаспільноти має велике значення.

 

Спільними зусиллями сьогодні нам вдається протистояти інформаційній агресії з боку Російської Федерації.

 

Однак маємо бути послідовними, рішучими і відповідальними за долю своєї Батьківщини, зробити все від нас залежне, щоб протистояти інформаційній окупації України, зберегти єдність нашого народу.

 

На час загострення ситуації, звертаємося до вас з проханням переглянути програмне наповнення телерадіоканалів, утриматись від показу розважальних, гумористичних програм, особливо російських пригодницьких фільмів, які пропагують російських правоохоронців та війська спеціального призначення.

 

Переконані, що більшість глядачів України, в тому числі етнічних росіян, з розумінням поставляться до такого кроку. Адже йдеться про збереження нашої державності і соборності».

 

Нагадаємо, 13 березня директор департаменту інформаційної політики Держкомтелерадіо України Богдан Червак закликав не забороняти на українських каналах виступи російських артистів, які підтримали Володимира Путіна у його намірах захопити Крим. Натомість пан Червак рекомендує нагадувати їм, що українській народ має право на вибір і незалежність.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4148
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ина
3698 дн. тому
Подлости перевода. Фильм "Воображариум доктора Парнаса" (Канада, Франция, Великобритания; 2009) Эпизод где-то с 67 минуты. Русский перевод. Бандиты, якобы украинцы, под "Ти ж мене підманула" пытаются повесить Тони. Потом их зовет "мамо". Украинский перевод. Тут все наоборот - бандиты русские, без песен, и бегут к "маме". В оригинальном английском варианте играют "Очи черные", бандиты русские, а мама зовет : "Володья, иди сюда"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду