26 грудня під МВС два пікети: о 12:00 – активістів Євромайдану, о 13:00 – НСЖУ та НМПУ

25 Грудня 2013
5433

26 грудня під МВС два пікети: о 12:00 – активістів Євромайдану, о 13:00 – НСЖУ та НМПУ

5433
26 грудня під МВС два пікети: о 12:00 – активістів Євромайдану, о 13:00 – НСЖУ та НМПУ

26 грудня о 12:00 розпочнеться маніфестація активістів Євромайдану під МВС за адресою вул. Богомольця, 10 у Києві з вимогою відставки міністра Віталія Захарченка.

 

Сотні активістів принесуть фото громадських активістів, журналістів, постраждалих за останній місяць від нападів міліції та бандитів, за які досі ніхто не покараний.

 

Учасники акції розфарбують червоною фарбою портрет міністра Захарченка, що символізуватиме його участь у кривавих злочинах проти громадян України.

 

Якщо до 14:00 Віталій Захарченко не піде у відставку, акція продовжиться біля його заміського палацу, описаного в останньому репортажі Тетяни Чорновол.

 

О 13:00 розпочнеться мітинг протесту журналістів біля стін МВС на вулиці Богомольця, 10 у Києві та регіональних міліцейських управлінь, який організовують Національна спілка журналістів і Незалежна медіа-профспілка України.

 

Головна вимога журналістів - відставка міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

 

Журналістів закликають приходити в жилетах «Преса», брати із собою фото постраждалих колег-журналістів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5433
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду