Лещенко видав книгу «Амерканська сага Павла Лазаренка»

Лещенко видав книгу «Амерканська сага Павла Лазаренка»

11 Червня 2013
7383

Лещенко видав книгу «Амерканська сага Павла Лазаренка»

7383
Частину накладу поширять серед студентів факультетів журналістики, частину - продаватимуть через торгові мережі
Лещенко видав книгу «Амерканська сага Павла Лазаренка»
Лещенко видав книгу «Амерканська сага Павла Лазаренка»

Журналіст «Української правди» Сергій Лещенко видав книгу «Американська сага Павла Лазаренка». Про це сам автор повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

Робота над книгою тривала протягом двох років. Сьогодні, 11 червня, автор отримав перші 10 примірників.

 

«Частину накладу, видану за сприяння фонду "Відродження", буде поширено серед студентів факультетів журналістики. Частина ж накладу, надрукована коштом "Української правди", буде продаватися через торгові мережі», - розповів пан Лещенко.

 

«Українська презентація відбудеться найближчим часом, коли ми з керівником проекту Вахтангом Кіпіані зможемо нарешті опинитися в один час в одному місці. Але вже наприкінці цього місяця (орієнтовно - 27 червня) відбудеться презентація книги в Лондоні в Ukrainian Institute», - повідомив автор.

 

За допомогу у виданні книги автор подякував фонду «Відродження» і данському проекту журналістських розслідувань I-SCOOP, Вахтангу Кіпіані та громадській організації «Центр UA», рідному інтернет-виданню «Українська правда» разом з усіма журналістами та головним редактором Оленою Притулою, а також Світлані Заліщук.

 

Раніше Сергій Лещенко опублікував на «Українській правді» 12 частин своєї книги.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7383
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду