На ТВі стартує проект «Відверто з Віталієм Портниковим»

На ТВі стартує проект «Відверто з Віталієм Портниковим»

24 Травня 2013
7886

На ТВі стартує проект «Відверто з Віталієм Портниковим»

7886
На ТВі стартує проект «Відверто з Віталієм Портниковим»
На ТВі стартує проект «Відверто з Віталієм Портниковим»
У суботу в ефірі ТВі вийде перший випуск проекту «Відверто з Віталієм Портниковим». Про це повідомляє прес-служба  каналу.
 
Програма виходитиме у слоті 19:00-20:00. 
 
За форматом це тижнева підсумкова програма із «ґрунтовним аналізом подій тижня, повною хронікою подій, особистою думкою». Протягом 45-ти хвилин журналісти знайомитимуть глядача з фактами, хронікою і передісторією, а автор і ведучий – глибинним аналізом.
 
«"Відверто" – це суб`єктивний погляд на події тижня, – каже Віталій Портников. – Свого часу я вів на ТВі проект «Відверто», який був щоденною, короткою оцінкою того, що відбувалося. Зараз це оцінка подій саме за тиждень. Це буде нетрадиційна підсумкова програма, під час якої ведучий коментуватиме сюжети. Це намагання підбити підсумки мовою власної позиції, власного ставлення до знакових новин тижня в Україні та світі. Намагатимемося працювати з цим новим форматом, зрозуміти, які в ньому є переваги і підводні камені, як це завжди буває з новими форматами. Ну і, звичайно, будемо запрошувати важливих людей, які також зможуть поділитися своїми особистими оцінками того, що відбувається в Україні та світі. Як і в інших проектах, які я робив на ТВі, тут буде акцент на особистість».
 
Віталій Портников вів публіцистичні та  інформаційно-аналітичні програми на кількох українських телеканалах: «Вікна у світ» і «Вікна-тижневик» (СТБ), «День сьомий» (ICTV), «VIP»( К-1).
 
На ТВі з 2009 по 2011 рік вів програму «Правда Віталія Портникова», а з 2012-го - проект «Політклуб». У квітні 2013 року після конфлікту довкола зміни власників і керівництва телеканалу ТВі програма призупинила вихід. 
 
 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7886
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
4007 дн. тому
Резюме: Портніков - типовий цензоред! :)))
Зрители
4008 дн. тому
Когда это клоун от тв перестанет своим видом мучить зрителя? Тошнит уже от него.А после событий с каналом- ваще противно.
Гл.Редактор
4009 дн. тому
Портников - типичный CENSORED и CENSORED
Otrar
4009 дн. тому
Портников кончился как авторитетный журналист. После событий на ТВi он - пустое место.
Знавець
4009 дн. тому
CENSORED
Strong226
4010 дн. тому
Если будут интересные собеседники, то буду смотреть. Но не лучше ли програме найти место в линейке воскресных итоговых программ?
Art
4010 дн. тому
Если честно то к Виталию у меня двойственное отношение.CENSORED
Зритель
4010 дн. тому
CENSORED
дописувач
4010 дн. тому
CENSORED Якщо ви розумієте про що я
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду