В Одесі знімальну групу «Інспектора Фреймут» каналу «1+1» заблокували під час перевірки у шкільній їдальні

В Одесі знімальну групу «Інспектора Фреймут» каналу «1+1» заблокували під час перевірки у шкільній їдальні

11 Березня 2015
5334
11 Березня 2015
18:18

В Одесі знімальну групу «Інспектора Фреймут» каналу «1+1» заблокували під час перевірки у шкільній їдальні

5334
В Одесі знімальну групу «Інспектора Фреймут» каналу «1+1» заблокували під час перевірки у шкільній їдальні
В Одесі знімальну групу «Інспектора Фреймут» каналу «1+1» заблокували під час перевірки у шкільній їдальні

Сьогодні, 11 березня, в Одесі керівники комунальної школи №275 «Надія» заблокувало знімальну групу програми «Інспектор Фреймут» каналу «1+1», яка хотіла перевірити стан шкільної їдальні, і викликали міліцію. Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ) і  газета «Комсомольская правда в Украине».

 

Ведуча Ольга Фреймут розповіла «Комсомольской правде в Украине», що приїхала перевірити шкільну їдальню на прохання батьків дітей, що там навчаються.

 

«Коли охорона її не пропустила, ведуча потрапила до школи разом з батьками та операторами через вікно на першому поверсі. В цей час адміністрація школи визвала наряд міліції, а знімальну групу заблокували всередині школи. Міліціонери, які приїхали на місце події, допомогли журналістам вийти та захистили від намагань розбити камеру», - повідомляє ІМІ.

 

Знімальній групі вдалося взяти проби чистоти на столах у їдальні та аналіз кип'яченої питної води.

 

«Батьківський комітет школи, коли дізнався, що ми в Одесі, звернувся до нас як до останньої інстанції. Весь батьківський комітет зібрався зранку біля школи і чекав нашу знімальну групу. Ми взяли також з собою дитячого гастроентеролога, який допоміг би нам оцінити якість харчування дітей. Але двері школи закрили, дітей не випускали з класів. Кухню нам, звичайно ж, не показали», - розповіла ведуча.

 

У школу журналісти завітали на прохання батьків

 

Радник мера Одеси Сергій Дубенко підтвердив, що Ольга Фреймут в рамках свого нового проекту з перевірки харчування в школах і лікарнях прийшла в «Надію» на прохання батьків. Він уточнив, що ведучу не пускали до навчального закладу, тому вона разом з батьками пройшла через вікно.

 

«У їдальні вона знайшла масу порушень, був проведений моментальний бактеріологічний аналіз посуду та їжі. Результати показали антисанітарію і неприйнятні умови для приготування їжі», - розповів пан Дубенко.

 

За повідомленням видання Vgorode, секретар школи Світлана викликала міліцію, щоб «припинити хуліганські дії». Керівництво школи стверджує, що телеведуча зірвала учбовий процес.

 

«Під час уроку Ольга Фреймут в компанії декількох великих чоловіків і батьків, без дозволу влізли у вікно! Була хамська поведінка, вони розштовхували всіх і звинувачували незрозуміло в чому», - зазначила секретар.

 

Співробітниця запевнила, що продукти, з яких готують їжу дітям - хорошої якості та заперечила, що знімальну групу було заблоковано.

 

«Керівництво школи дало свідчення правоохоронцям. Знімальну групу відпустили», - повідомляє ІМІ.

 

Як раніше повідомляло видання «ДУСЯ», у вересні минулого року Ольгу Фреймут і оператора каналу «1+1» побили у ресторані на Троєщині в Києві.

 

«Детектор медіа»

Фото - «Комсомольская правда в Украине» і twitter.com/AnnyKondratyeva

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5334
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
???
3355 дн. тому
""""Він уточнив, що провідну не пускали до навчального закладу, тому вона разом з батьками пройшла через вікно.""" Кого-кого не пускали? ПРОВИДНУ? Это кто? Провидна и ее сестра ехидна
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду