До 12 грудня – прийом заявок на Українсько-польський конкурс журналістської майстерності

14 Листопада 2014
4146
14 Листопада 2014
13:57

До 12 грудня – прийом заявок на Українсько-польський конкурс журналістської майстерності

4146
До 12 грудня – прийом заявок на Українсько-польський конкурс журналістської майстерності

Польська асоціація журналістів, Національна спілка журналістів України та Незалежна медіа-профспілка оголошують про проведення третього Українсько-польського конкурсу журналістської майстерності.

 

На конкурс можна подавати матеріали, які були опубліковані чи вийшли в ефір з 1 вересня 2013 року до 30 вересня 2014 року. Кожен автор може подати не більше трьох матеріалів.

 

Заявки приймаються до 12 грудня 2014 року на адресу НСЖУ: Хрещатик 27 А, 01001 Київ, Україна, nsju.org.

 

Заявку слід подати у 6 примірниках, з додатком 6 примірників газетних вирізок або 6 примірників дисків CD / DVD. Приймаються також матеріали від авторських колективів.

 

Матеріали конкурсу журі оцінюватиме за наступними критеріями:

- ретельність (розділення інформації від оцінок та коментарів, дотримання принципу неупередженості та подання кількох точок зору);

- інформаційна цінність;

- стилістичні та мовні якості (логічність викладу, стислість, чіткість формулювань).

 

Журналістські роботи мають бути присвячені боротьбі за демократію: відстоюванню свободи слова, розвитку самоврядування, подолання корупції, встановлення прозорості в урядуванні тощо, відстоюванні прав людини тощо.

 

Результати конкурсу будуть оприлюднені 12 січня 2015 року. Церемонія нагородження відбудеться у Варшаві в січні.

 

Переможці отримають грошові премії: за перше місце - 3 тис. злотих, за друге - 2 тис. злотих, за третє - 1 тис. злотих.

 

Нагадаємо, в другому Українсько-польському конкурсі журналістської майстерності призи здобули журналісти Анна Бабінець із видання «Слідство.інфо», журналістка телеканалу СТБ Ірина Федорів, тележурналіст Олег Дейнека, у першому конкурсі - Юлія Абібок (сайт ДеПо.ua), Валентина Куць (портал «Четверта влада») та Ольга Кашпор (телеканал «1+1»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4146
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду