Старт Чемпіонату Світу: новий рекорд «Футбол 1»

13 Червня 2014
2130

Старт Чемпіонату Світу: новий рекорд «Футбол 1»

2130
Старт Чемпіонату Світу: новий рекорд «Футбол 1»

У четвер 12 червня трансляція матчу-відкриття Чемпіонату Світу ФІФА 2014 між збірними Бразилії та Хорватії пройшла з рекордними показниками телеперегляду, ставши найрейтинговішою подією каналу «Футбол 1» з початку 2014 року з часткою 16,29%* та рейтингом 3,93%*. Трансляцію гри побачило близько 800 тисяч телеглядачів** по всій Україні.

 

Поєдинок увійшов до ТОП-20 спортивних подій 2014 року серед усіх телеканалів України*. Частка телеперегляду першого матчу мундіалю, у якому господарі турніру обіграли хорватів з рахунком 3:1, більше ніж у 20 разів* перевищила середню частку «Футбол 1» за шість неповних місяців 2014 року. Рейтинг трансляції більше ніж у 28 разів* перевищив середній рейтинг каналу з початку 2014 року.

 

Головна програма дня «Великий футбол. Бразилія 2014» з ведучим Олександром Денисовим та експертами Віктором Вацко, Євгенієм Левченко та Віктором Леоненко також пройшла з високими показниками телеперегляду. Проект увійшов до п'ятірки кращих трансляцій дня каналу «Футбол 1» з часткою 11,06%* і рейтингом 1,10%*. Спецпроект каналів «Мундіаль. Матч-центр», який обрамляв поєдинок, став третім серед трансляцій дня каналу «Футбол 1»: частка - 5,04%*, рейтинг - 1,60%*.

 

У період мундіалю на телеканалах «Футбол 1»/«Футбол 2» збільшено кількість випусків інформаційної програми «Футбол News». Випуск, присвячений матчу-відкриттю, став другою за рейтингом подією дня, з часткою 6,67%* та рейтингом 2,09%*. Не обійшли стороною телеглядачі каналу «Футбол 1» і урочисту церемонію відкриття чемпіонату, частка телеперегляду святкової вистави склала 4,41%*, а рейтинг 1,44%*.

 

Нагадаємо, що телеканали «Футбол 1» та «Футбол 2» - офіційні транслятори Чемпіонату Світу ФІФА 2014 в Україні.

 

 

* Дані дослідження телевізійної аудиторії належать «Індустріальному Телевізійному Комітету» (ІТК), надані телеканалами «Футбол 1»/ «Футбол 2». Розрахунок показників здійснений для чоловічої аудиторії старше 18 років з кабельним типом прийому, вибірка «50 тис. +». Детальніше за показниками у глосарії ІТК.

 

** Розрахунок показників здійснено для всього населення України старше 4-х років. Дані дослідження телевізійної аудиторії належать «Індустріальному Телевізійному Комітету» (ІТК), надані телеканалами «Футбол 1»/ «Футбол 2». Детальніше за показниками у глосарії ІТК.

 

Прес-служба каналів «Футбол 1» та «Футбол 2»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналів «Футбол 1» та «Футбол 2»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2130
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду