Журнал «Фокус» і сайт focus.ua увійшли в ТОП-15 ЗМІ для лідерів думок

Журнал «Фокус» і сайт focus.ua увійшли в ТОП-15 ЗМІ для лідерів думок

11 Червня 2014
1909

Журнал «Фокус» і сайт focus.ua увійшли в ТОП-15 ЗМІ для лідерів думок

1909
Журнал «Фокус» і сайт focus.ua увійшли в ТОП-15 ЗМІ для лідерів думок
Журнал «Фокус» і сайт focus.ua увійшли в ТОП-15 ЗМІ для лідерів думок

Згідно з результатами незалежного дослідження, журнал «Фокус» і сайт focus.ua увійшли в ТОП-15 ЗМІ для українських лідерів думок. Серед друкованих ЗМІ в рейтинг, крім журналу «Фокус», увійшов тільки тижневик «Дзеркало Тижня».

 

Незалежне дослідження опубліковано компанією NOKs Fishes і називається "Медійні вподобання українських opinion leaders (лідерів думок)". У ході дослідження були опитані чотири експертні групи: політики, громадські активісти, медіаменеджери та представники креативного класу. Вони оцінили роботу 70 різних ЗМІ. Оцінювалися такі характеристики ЗМІ, як компетентність, об'єктивність, оперативність, повнота інформації та власник видання.

 

«Ми просто добре і чесно робимо свою роботу, незважаючи ні на що», - пояснює такий результат головний редактор «Фокусу» Яна Мойсеенкова.

 

Нагадаємо, що «Фокус» також входить в «Білий список ЗМІ», які публікують правдиву інформацію про події в країні за версією FB-спільноти «Євромайдан SOS», і в незалежний рейтинг ЗМІ, які «об'єктивно висвітлювали події Евромайдана» за версією MMR.ua.

 

Повний список учасників рейтингу «Медійні вподобання українських opinion leaders (лідерів думок)»:

 

  1. ЛігаБізнесІнформ
  2. Finance.ua
  3. Дзеркало Тижня (газета)
  4. Дзеркало Тижня (сайт)
  5. ТРК 24 канал
  6. iPress.ua
  7. Українська правда
  8. Экономические известия
  9. ТРК 1+1
  10. Минфин
  11. «Фокус» (сайт)
  12. ТСН
  13. ТРК 5 канал
  14. Сегодня (сайт издания)
  15. «Фокус» (журнал)

 

 

Про «Фокус Медіа»

«Фокус Медіа» включає загальнонаціональний тижневик «Фокус» і сайт focus.ua . «Фокус» дає зайнятій людині можливість сфокусуватися на головному та не загубити значимих деталей. Наклад журналу - 32 000 примірників. Видання займає другу позицію в сегменті newsmagazines і входить до п'ятірки найбільш читаних брендів серед всієї ділової преси (аудиторія одного номера складає за даними TNS PMI 114,18 тис. людей). Фокус.ua - популярний новинний сайт. Середня кількість унікальних відвідувачів за даними Google Analytics - 350 000 на тиждень. «Фокус» був запущений в 2006 році. З червня 2013 проектом володіє група компаній Vertex United . Додаткова інформація: www.focus.ua

 

Прес-служба «Фокус Медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба «Фокус Медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1909
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду