11 Червня 2014

Журнал «Фокус» і сайт focus.ua увійшли в ТОП-15 ЗМІ для лідерів думок

Згідно з результатами незалежного дослідження, журнал «Фокус» і сайт focus.ua увійшли в ТОП-15 ЗМІ для українських лідерів думок. Серед друкованих ЗМІ в рейтинг, крім журналу «Фокус», увійшов тільки тижневик «Дзеркало Тижня».

Незалежне дослідження опубліковано компанією NOKs Fishes і називається "Медійні вподобання українських opinion leaders (лідерів думок)". У ході дослідження були опитані чотири експертні групи: політики, громадські активісти, медіаменеджери та представники креативного класу. Вони оцінили роботу 70 різних ЗМІ. Оцінювалися такі характеристики ЗМІ, як компетентність, об'єктивність, оперативність, повнота інформації та власник видання.

«Ми просто добре і чесно робимо свою роботу, незважаючи ні на що», - пояснює такий результат головний редактор «Фокусу» Яна Мойсеенкова.

Нагадаємо, що «Фокус» також входить в «Білий список ЗМІ», які публікують правдиву інформацію про події в країні за версією FB-спільноти «Євромайдан SOS», і в незалежний рейтинг ЗМІ, які «об'єктивно висвітлювали події Евромайдана» за версією MMR.ua.

Повний список учасників рейтингу «Медійні вподобання українських opinion leaders (лідерів думок)»:

1. ЛігаБізнесІнформ
  2. Finance.ua
  3. Дзеркало Тижня (газета)
  4. Дзеркало Тижня (сайт)
  5. ТРК 24 канал
  6. iPress.ua
  7. Українська правда
  8. Экономические известия
  9. ТРК 1+1
  10. Минфин
  11. «Фокус» (сайт)