28 Травня 2014

Телеканал «Україна» утримує першість в рейтингу телеперегляду

У вівторок, 27 травня, телеканал «Україна» продовжив залишатись лідером в рейтингу загальнонаціональних каналів, зайнявши перші місця одразу за двома аудиторіями - 18-54 * і 18+**. Середні показники каналу в цей день склали: за аудиторією 18-54 * частка - 10,93%, рейтинг - 1,6%, за аудиторією 18+** частка - 11,96%, рейтинг - 2,04%.

Частка каналу «Україна» за аудиторіями 18-54* та 18+** збільшилась на 13% в порівнянні з середньою часткою телеканалу в травні 2014 року.

Вагомий внесок у поліпшення показників телеперегляду зробив новинний блок. Частка інформаційної програми «События дня» зросла на 30% за аудиторією 18-54* та на 36% за аудиторією 18+** в порівнянні з середньою часткою за травень.  У вівторок, 27 травня, показники програми за комерційною аудиторією* склали - 12,02%, а рейтинг - 3,01% (показники за 18+**: частка - 13,69%, рейтинг - 3,6%). Відзначилась також інформаційна програма «События» о 19:00, рівень зацікавленості глядач проявився у наступних цифрах: 18-54*: частка - 11,74%, рейтинг - 2,93%; 18+**: частка - 12,91%, рейтинг -  4,15%.

Найбільший інтерес аудиторії** каналу в цей день викликала авантюрна мелодрама «Королева гри». Середня частка склала - 13,77%, рейтинг - 5,03% (за комерційною аудиторією*: частка - 11,3%, рейтинг - 3,62%). Також вдало пройшов показ серіалу «Слід» (18-54*: частка - 15,34%, рейтинг - 2,45%; 18+**: частка - 15,40%, рейтинг -  3,02%). Не поступався й серіал «Сашка» власного виробництва телеканалу «Україна». Показники «Сашки» за аудиторією 18-54%* в цей день були на 16% вище середньої частки програми за травень (частка - 13,12%, рейтинг - 2,92%).

Найбільш позитивну динаміку телеперегляду продемонструвала програма «Ранок з Україною». У порівнянні з середньою часткою за травень, показники «Ранка з Україною» зросла на 39%* і склали: частка - 8,51%, рейтинг - 0,91%.

* Дані розраховано для аудиторії віком 18-54 вибірка «50 тис.+».

**Дані розраховано для аудиторії віком старше 18 років вибірка «50 тис.+».

Дані дослідження телевізійної аудиторії належать Індустріальному Телевізійному Комітету (ІТК), представлені телеканалом «Україна». Дані попередні на 28 травня 2014 року. Дані надані за показниками rat% и shr%. Детальніше про показники в глосарії ІТК: http://tampanel.com.ua/about/glossary/

Прес-служба каналу «Україна»

Прес-служба каналу «Україна»