Про розвиток друкованих ЗМІ і планшетні технології – на Міжнародному Форумі «Новомедіа»

31 Жовтня 2013
1514

Про розвиток друкованих ЗМІ і планшетні технології – на Міжнародному Форумі «Новомедіа»

1514
Про розвиток друкованих ЗМІ і планшетні технології – на Міжнародному Форумі «Новомедіа»

Найбільший медіамайданчик в Україні пропонує учасникам знайомство з усіма напрямками мас-медіа та їх представниками. Зокрема, це друковані ЗМІ, Інтернет-тематика, соціальні та «дитячі» медіа.

 

Які перспективи розвитку газетного сектору? Як започаткувати успішне онлайн-видання та використати нові можливості відео-контейнерів? Де створити кращу інформаційну графіку? Яким чином соціальні медіа впливають на поведінку аудиторії? На ці та інші питання відповідатимуть кращі спеціалісти своєї справи.

 

Ірина Ємець, головний редактор журналу «VIVA Біографія» розповість про те, як написати відмінну біографію, а Максим Бутченко, журналіст «Корреспондент», поділиться правилами, завдяки яким можна врятувати слабкий текст. Дізнатися про те, як вижити друкованим медіа в епоху Інтернету, можна завдячуючи виступу Артема Лозинського, директора з розвитку та новим медіа «Вісті. Мас-Медіа», та Олени Скачко, головного редактора жіночого журналу «Единственная». Також на Форумі: чим є планшет-версія друкованого видання - необхідністю або даниною моді. Серед спікерів на цю тему - Юлія Белінська, редактор айпад-версії журналу Forbes Україна.

 

Інтернет-тематику представляють: Катерина Венжик, головний редактор Інтернет-порталу Delo.ua та Олександр Рубан, спеціаліст системи веб-аналітики Google Analytics. Про журналістику данних говоритимуть Денис Семенюк, генеральний директор хостингової компанії TutHost, та Роман Кульчинський, головний редактор TEXTY.org.ua. Про авторське право на відео в Інтернеті - Андрій Колодюк, засновник DIVAN.TV, першого  ОТТ-провайдера для російсько- та україномовної аудиторії, разом з Миколою Рогінцем, маркетинг-директором Agency of Internet Rights.

 

Крім того, у рамках Форуму особливо виділений «дитячий» блок. Тут спікери ділитимуться ідеями про те, що цікаво малечі читати, слухати і дивитись. І яким чином «сподобатись» такій аудиторії. До того ж зацікавлені стануть свідками «повернення «Суперкниги». Серед спікерів у цьому блоці: Ганна Рощина з журналу «Країна історій», Людмила Стєбєньова (ТРК «Емануїл»), Ганна Короненко, радіоведуча на «Ера.FM», та Мирослава Забродська, керівник телестудії «Юнь».

 

Протягом Форуму триватиме спецзахід - «Ярмарок вакансій». Тут студентам розкажуть, які помилки не варто робити під час працевлаштування і на першому місці роботи.

 

З переліком усього складу спікерів можна ознайомитися на сайті Форуму.

 

Нагадаємо, Міжнародний Форум «Новомедіа» пройде 15-17 листопада 2013 року у Києві в Українському домі. Для участі необхідна реєстрація за ЦИМ посиланням.

 

Прес-центр МФН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-центр Міжнародного форуму «Новомедіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1514
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду