«Критична точка». Важке життя за межами мегаполісів

«Критична точка». Важке життя за межами мегаполісів

8 Жовтня 2013
4170

«Критична точка». Важке життя за межами мегаполісів

4170
«Критична точка». Важке життя за межами мегаполісів
«Критична точка». Важке життя за межами мегаполісів

У вівторок, 8 жовтня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать такі сюжети:

-МИСЛИВЦІ ЗА СТАРОВИНОЮ. Вони приходили до церкви, ставили свічки. А вночі поверталися, щоб осквернити храм. Як полювали на мисливців за старовиною - дивіться у розслідуванні програми.

-КОЗАКИ-РОЗБІЙНИКИ. Офіційно в Україні азартні ігри заборонені з травня 2009-го. Гра у карти закінчилася для одного з хмельницьких молодиків боргом у 15 тисяч гривень. До чого ще доводять азартні ігри і чому вимагати гроші у бідолахи приїхали справжні козаки - у сюжеті «Критичної точки».

-Рубрика «СЕКРЕТНА ПОРАДА».Інструктор з рукопашного бою та самозахисту розкаже, як захистити себе, якщо на вас напали у ліфті.

-СОБАЧІ СМЕРТІ. За один день у Кіровограді у страшних муках масово повмирали собаки! Що сталося і кому нашкодили чотирилапі - дізнавалась «Критична точка».

- ВБИВСТВО СИНА. Вона забрала 3-річного сина з дитбудинку. А за кілька місяців її звинуватили в його вбивстві. «Критична точка» дізнались подробиці, від яких холоне кров. Невже саме мати винна у смерті рідної дитини?

-ІНТЕРНЕТ-АФЕРИСТИ. Замість дорогого комп'ютера - цеглина, замість залицяльника - купа боргів та розбите серце. У інтернет-аферистів немає нічого святого. Як не потрапити на гачок у кіберпросторі?

-Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО».У постійній рубриці «Критичної точки»: Продавчиню нічного кіоску вбив грабіжник. Трагедією скінчився виступ дресирувальника тигрів.  Каскадерка загинула після карколомного трюку.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка»: www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4170
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду