Спецвипуск «Критичної точки» — «Теорія обману»

Спецвипуск «Критичної точки» — «Теорія обману»

4 Жовтня 2013
3501

Спецвипуск «Критичної точки» — «Теорія обману»

3501
Спецвипуск «Критичної точки» — «Теорія обману»
Спецвипуск «Критичної точки» — «Теорія обману»

У п'ятницю, 4 жовтня, у спецвипуску програми «Критична точка» «Теорія обману» на каналі «Україна» глядачі побачать такі сюжети:

 

-ЗУПИНЯТИСЬ ЧИ НІ? Буденна ситуація на дорозі. Чоловік з жезлом наказує зупинитись. А ви впевнені, що вас спиняє справжній працівник ДАІ, а не аферист? Як відрізнити правоохоронця від шахрая - розкаже «Критична точка».

-КРАСА В КРЕДИТ. Тепер у кожному мегаполісі України. Безкоштовні спа-процедури, які затягують у кредитну кабалу. Що потрібно знати, щоб не платити за непотрібні речі і послуги?

-Рубрика «СЕКРЕТНА ПОРАДА».Психолог-соціонік розкаже про  теорію та практику брехні. Яким чином відрізнити по зовнішності і жестам людину, яка говорить вам правду, від людини, яка бреше.

-ФІНАНСОВІ ТЕНЕТА. Фінансова павутина - полтавська версія. Чому жителі Полтави збідніли на сім мільйонів гривень? «Критична точка» розкаже, як спритники «розводили» людей.

-КРАЇНА ДУРНІВ.«Критична точка» дослідила, чому українці так легко ведуться на пропозиції фінансових пірамід і лохотронів. Невже гіркий досвід 90-х зовсім нічому не навчив?

-Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО». У постійній рубриці «Критичної точки» ви побачите: Автопідстави на дорогах! Як вберегтися? Нічого святого. Злочинці виманюють гроші жалісними історіями про дітей! Чарівна АЗС. Шахраї продавали бензин А-80 під маркою А-95.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16:00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка»: www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3501
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду