«Критична точка» на каналі «Україна»:  Мій дім — моя фортеця!

«Критична точка» на каналі «Україна»: Мій дім — моя фортеця!

18 Вересня 2013
4050

«Критична точка» на каналі «Україна»: Мій дім — моя фортеця!

4050
«Критична точка» на каналі «Україна»:  Мій дім — моя фортеця!
«Критична точка» на каналі «Україна»:  Мій дім — моя фортеця!

У середу, 18 вересня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать такі сюжети:

 

- ЗАМУРУВАЛИ! На Волині пенсіонерку Ольгу всі добре знають. Славу вона здобула через своє незвичайне житло. У квартиру жінка забирається по саморобних сходах, а замість парадних дверей у неї - перероблені вікна балкону. Чому пенсіонерка ось уже 11 років в такий спосіб дістається додому?

 

- ЕЛЕКТРОННІ МИСЛИВЦІ. В Україні новий небезпечний комп'ютерний вірус. За кілька секунд він обкраде банківський рахунок, і оком не встигнете моргнути! Як «не захворіти» на нього - з'ясовувала «Критична точка».

 

- КВАРТИРНІ ЗЛОДІЇ. Навіть статус у соціальній мережі може навести грабіжників на вашу квартиру. Злочинці відстежують особисті дані жертв, адже на особистих соцсторінках є все: з ким зустрічаєтесь, де проживаєте, який вуз закінчували, мобільний номер телефону. Правила поведінки в соцмережах, які допоможуть вберегти себе від небажаних гостей.

 

- ПІДЛІТКОВЕ ЗВІРСТВО. Замість дитячих майданчиків чи клубів за інтересами, алчевські підлітки приходили до міської недобудови. Тут вони спілкувалися, займалися паркуром та з'ясовували стосунки. Нічого особливого, якби одного разу на місці зборища підлітків не знайшли труп школярки. Хто скоїв звіряче вбивство?

 

- КВАРТИРА ВНАЙМИ. Навіщо орендарю квартири в Полтаві знадобилося 11 дублікатів ключів? Історія простої афери, жертвами якої стали більше десятка безвинних людей.

 

-СЕКРЕТНА ПОРАДА. Як не стати жертвою шахрайства? У спеціальній рубриці «Критичної точки» - порадами ділиться юрист.

 

Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО» . Чому в Астрахані через самогубця обрушився цілий під‘їзд? Як приватні будинки у Каліфорнії пішли під землю? Як у Шотландії зносять за мить 30-поверхівки? Карткові будинки - у постійній рубриці «Критичної точки».

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка»: www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4050
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду