«Критична точка» на каналі «Україна»: не дитячі проблеми

«Критична точка» на каналі «Україна»: не дитячі проблеми

10 Вересня 2013
4252

«Критична точка» на каналі «Україна»: не дитячі проблеми

4252
«Критична точка» на каналі «Україна»: не дитячі проблеми
«Критична точка» на каналі «Україна»: не дитячі проблеми

У вівторок, 10 вересня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать такі сюжети:

 

- СПАСІННЯ ЧИ ЧУМА? Після щеплення трьохмісячного Олексія забрали до лікарні з пневмонією. Вакцинація - врятує чи занапастить здоров'я Вашої дитини? Відповіді  -у «Критичній точці».

-10-РІЧНИЙ БЛАГОДІЙНИК. На Волині обвал будинку залишив сім'ю 10-річного школяра без даху над головою. Добрі люди допомогли родині стати на ноги. Утім, хлопчик продовжує ходити вулицями з протягненою рукою. Для кого дитина збирає гроші?

- ОТРУЙНІ ЛАСОЩІ. У Запоріжжі сім'я купила на перший погляд стиглий та соковитий кавун. Утім, уже під вечір дітям у родині стало зле, а за кілька днів однорічний Микита помер. Чи могла ягода стати причиною смерті дитини - розбиралися журналісти програми.

- СЕКРЕТНА ПОРАДА. Сезон кавунів у розпалі: як правильно їх вибирати? У спеціальній рубриці «Критичної точки» порадами на цю тему ділиться продавець баштанових. А інспектор ДАІ розповість, як уберегти своє авто від викрадення та як відбувається пошук викрадених транспортних засобів.

- ДИВНЕ ПРАВОСУДДЯ. Він знущався з людини та викрав чужу автівку. Його зловили та одразу відпустили додому. Чому злочинець на час досудового слідства перебуватиме, замість ізолятора, на домашньому дивані - розслідувала «Критична точка».

- Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО». У постійній рубриці «Критичної точки» - операції проти наркобаронів. Влада Колумбії знайшла підводний човен, що належав наркомафії. У Мексиці голову наркобарона оцінили в мільйон доларів, а у Гватемалі сформували спецпідрозділ «Нічні тигри» для боротьби проти наркокартелів.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка».

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4252
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду